taniec współczesny - Gdynia - zajęcia z Andrzejem Morawcem

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
.:Agga:.

taniec współczesny - Gdynia - zajęcia z Andrzejem Morawcem

Post autor: .:Agga:. »

Trwa nabor na zajecia z tanca wspolczesnego, ktore ma prowadzic Andrzej Morawiec.

Wszelkie informacje na stronie: http://www.artprofusion.com/artprofusion/index2.html

a dokladniej w zakladce wiekowej 14-21.

Zgloszenie mozna pobrac tutaj: http://www.artprofusion.com/artprofusion/aktualnosci.html (karta zgloszeniowa zajecia taneczne).

Koszt to 110 zł za miesiac, raz w tygodniu po 90 min. Zajecia beda sie odbywaly w Szkole Podstawowej nr 21 w Gdyni, ul. Jana z Kolna 5.

Mysle ze jest to swietna wiadomosc dla tych ktorzy od dluzszego czasu poszukiwali zajec z A. Morawcem.

Zglszenia trzeba przeslac jak najszybciej - wtedy wczesniej rozpoczna sie zajecia.
Nemo

Post autor: Nemo »

[quote:adcbacc7b8]Mysle ze jest to swietna wiadomosc dla tych ktorzy od dluzszego czasu poszukiwali zajec z A. Morawcem. [/quote:adcbacc7b8]

Świetna, ale jestem za stara :(
A jaki jest termin zajęć, może się jakoś dogadam z Morawcem?

Zajec nie organizuje bezposrednio Morawiec. Mysle ze nie bedzie problemu z wiekiem - starsze osoby tez sie wybieraja :)
Marta z G-dza

Post autor: Marta z G-dza »

Ja bardzo bardzo chciałabym chodzić na te zajęcia! Ale jestem w Trójmieście (i to jeszcze w Gdyni!) tylko w weekendy :( Czy ma ktoś informację w jaki dzień odbywałyby się te lekcje? W piątek też by mi pasowało :)

Jak narazie dodatkowych informacji nie ma. Jak bedzie grupa wtedy pojawi sie informacja z dokladna godzina.

Najlepiej wyslac zgloszenie i czekac. Zajecia maja ruszyc na poczatku lutego lub troche wczesniej.

Najnowsze informacje.
Zajecia beda sie odbywale w weekendy. Soboty lub niedziele, jak narazie godziny nie sa znane.
Marta z G-dza

Post autor: Marta z G-dza »

A ja mam jeszcze jedno bardzo subtelne pytanie... :oops:
To zgłoszenie mam dać tacie do podpisania, zeskanować i przesłać, czy można od razu bez tego podpisu? Jak to oczywiste że z podpisem i zeskanować i robię problem to przepraszam :oops:

Jak masz taka mozliwosc to najlepiej zeskanowac.

Jak nie to dopisz ze zgode rodzicow przyniesiesz na pierwsze zajecia.
asias

Post autor: asias »

Czy wiadomo już coś dokładniej o tych zajeciach?

Musisz wyslac zgloszenie zeby dostac wiecej informacji. Jedynie wtedy zostajesz wpisana na liste uczestnikow.
ODPOWIEDZ