Logo forum.balet.pl
Logo forum.balet.pl
Witam
Co włażę na to forum to odrzuca mnie cudne logo phpbb.
Może by qurcze wymyślić coś ładniejszego ......
Nawet wyciąć kawałek z banera górnego głównej strony www.balet.pl (to of kors propozycja z gatunku rozpacz we mnie wzbiera :) )
Było by fajniej/ładniej/bardziej by człek wiedział co to za kolejną stronę se otworzył :D
Pozdrawiam
Torin
[size=9:d97d4da147]vel "roztapiający się wcale nie tak znowu pomału"[/size:d97d4da147]
[size=8:d97d4da147]ja chcę do Eskimosów !!!![/size:d97d4da147]
Co włażę na to forum to odrzuca mnie cudne logo phpbb.
Może by qurcze wymyślić coś ładniejszego ......
Nawet wyciąć kawałek z banera górnego głównej strony www.balet.pl (to of kors propozycja z gatunku rozpacz we mnie wzbiera :) )
Było by fajniej/ładniej/bardziej by człek wiedział co to za kolejną stronę se otworzył :D
Pozdrawiam
Torin
[size=9:d97d4da147]vel "roztapiający się wcale nie tak znowu pomału"[/size:d97d4da147]
[size=8:d97d4da147]ja chcę do Eskimosów !!!![/size:d97d4da147]
[quote:d87b998734="sfra"]Torinie, good idea!
Myslelismy o tym juz dawno, tylko mamy problemy natury technicznej. Nawet stwoerzylismy logo! ale po prostu brak nam dobrego informatyka, ktory by nam to wszystko zrobil. Moze Ty chcialbys nam pomoc?[/quote:d87b998734]
Daj info na priv to powiem co i jak :)
Torin
Myslelismy o tym juz dawno, tylko mamy problemy natury technicznej. Nawet stwoerzylismy logo! ale po prostu brak nam dobrego informatyka, ktory by nam to wszystko zrobil. Moze Ty chcialbys nam pomoc?[/quote:d87b998734]
Daj info na priv to powiem co i jak :)
Torin