takiego tematu jeszcze nie ma :) poza tym nie są to zwierzęta domowe by pisać o nich w ww. temacie. Czy ktoś jeździ konno? a może chcielibyście, a przez balet nie macie na to czasu? Ja kocham konie a ze nie chodze do OSB to znajduję trochę czasu na moja kolejną pasję-jazdę konną.
no ja mam balet 4-5 razy w tygodniu, na konie jednak znajduje czas raz na tydzień :) no a w wakacje częsciej i jeśli akurat znajdę czas.... Macie jakies zdjęcia na koniu? albo Waszego ulubionego?
Parę razy jeździłam na koniach, m.in. na tych z policji konnej :D
Niesamowite uczucie. Niesamowite uczucie, siedzieć na tak potężnym, a zarazem łagodnym zwierzęciu.
już 12 lat jeżdże, teraz kiedy jestem już za stara na obozy konne i nie mam czasu na codzienne bycie we stajni-ucze dzieci w wakacje i ferie i kiedy mam czas dalej sie doskonale. Bo konie uwielbiam, zresztą nawet wklejałam zdjęcia konia(do zwierząt) na którym obecnie jeżdże :)
a ja zwykle jedżę na malusiej TROJI. Wydaje ze spokojniutka i kochaniutka a naprawde nadaje sie do westernu i jest dzikus straszny. WIele osób boi się wsiadać na nią :P często się z niej spada, bo galpuje straaaasznie dziko i w dodatku strasznie zwrotna jest :P cwaniara.