XIV Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego w Poznaniu

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Columbina

XIV Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego w Poznaniu

Post autor: Columbina »

[quote:cca089d00a]15 maja 2007 o godz. 12.00 ruszą zapisy na XIV Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego w Poznaniu.[/quote:cca089d00a]
(info z [url]http://www.ptt-poznan.pl[/url])

Ach... Nie wiem jak inni, ale ja się już nie mogę doczekać :)
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

Columbinko, z nieba mi spadłaś! Właśnie usiłowałam znaleźć tę stronę i nawet chciałam się Was o adres zapytać... =)

z tego co czytam i słyszę domyślam się, że warto...?
Columbina

Ależ oczywiście, że warto! Byłam już tam 2 razy i chcę wracać i wracaaać...

Tu masz na temat zeszłorocznych warsztatów: [url]http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=2466[/url] :)
neda

Post autor: neda »

Moze to głupie pytanie ale nie mogę znależć tej informacji na stronie PTT.

Kiedy są te warsztaty?
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Nedo, mysle ze w sierpniu, jak zawsze. Ale rzeczywiscie, tez nie moge znalezc zadnej konkretnej informacji na stronie www.
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Ja tez nie moge, poza tym czy to nie sa VIII warszaty? Bo Columbinka wpisala w temacie XIV...
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ja jadę. :D
Columbina

No to raczej VIII Biennale nie jest, ponieważ jak sama nazwa wskazuje to jest "biennale", czyli "impreza artystyczna odbywająca się co dwa lata (...)". Poza tym jak wejdziecie na [url]www.ptt-poznan.pl[/url], klikniecie w menu na "VII Międzynarodowe Biennale Tańca Współczesnego 2006" to pod galerią zatytułowaną "Tak było na zajęciach...", po prawej stronie znajdziecie informację o zapisach na XIV Międzynarodowe Warsztaty Tańca Współczesnego... Więc "niestety" Wasza kochana Columbinka się nie pomyliła (ależ sobie słodzę) :P
Ale ja też nie mogę nigdzie znaleźć innych info o tych warsztatach. Nawet mejla z zaproszeniem nie dostałam (jeszcze?), bo rok temu o tej porze taki mejl na pewno widniał w mojej skrzynce. (takie mejle dostają chyba uczestnicy poprzednich warsztatów...)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

rok temu o tej porze można było się logować do tego ich całego systemu. a zapisy ruszały w maju, tak jak i w tym roku.
maila dostawali wszyscy zalogowani.
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Ah, juz wiem o co chodzi xD Z tymi liczbami... :P
Zaraz pod zdjeciem wszystkich instruktorow jest napis "XIII Warsztaty / VII Międzynarodowe Biennale Tańca Współczesnego" Czyli jezeli Columbina pisze o warsztatach to sa: XIV, a biennale byloby VIII :)
ODPOWIEDZ