Pierwsze pytanie: czy rzeczywiście planujemy stworzyć nową tablicę, zgodnie z sugestiami Makovej_panienki?
Drugie pytanie: dlaczego tak mało osób przestrzega regulaminowego rozmairu avatarów??? Czy możemy wysłać jakies zbiorowe upomnienie (np. do wątku "avatary"?) ?
poczytalam sobie dyskusje o nowej tablicy. moim zdaniem na razie jest zbędna- spowoduje tylko to, ze w pogadalni znów zaczną sie pjawiac nowe rzesze topiców typu "ulubiona potrawa".
lepiej narazie zostawic jak jest. czy musze dalej wyjasniac dlaczego?
no chyba ze ktos ma jeszcze inny pomysł to czekam na propozycje :)
pozwoliłam sobie wydzielić ten temat ze Spraw biezacych - wypowiadajcie się. Ja jestem przeciwko nowej tablicy, bo Pogadalnia stanie sie wtedy rzezcywiscie tablicą o wszystkim :(
W sumie jak czytałam za pierwszym razem wypowiedź makovej to nawet wydawało mi się że taka tablica jest rzeczywiście potrzebna. Ale teraz to chyba rzeczywiście nie. Bo do pogadalni zaczęły by być wrzucane tematy wszystkie a pogadalnie nie jest przecież śmietnikiem. Więc jestem na nie :)
PS. Może ankieta by się przydała. Było by przejrzyściej.
myślę że czas zamknąć sprawę - odpowiedziec na forum w odpowiednim teamcie, ze uznalismy to za zły pomysł. Kto się podejmuje, bo już widzę tę burzę na forum... :roll: