Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
już skasowałam. opcja "usuń post" jest dostępna tylko dla moderatorów, zeby uniknąć kasowania dowolnej ilości postów (to by spowodowało duzo luk w rozmowach)
Zwykły użytkownik też moze skasować post, ale tylko w sytuacji, kiedy nie została na niego udzielona odpowiedź (nie w sensie mertytorycznym, tylko że jest to ostatni post w danym wątku).
[quote:26ecc5cd80="sisi"]już skasowałam. opcja "usuń post" jest dostępna tylko dla moderatorów, zeby uniknąć kasowania dowolnej ilości postów (to by spowodowało duzo luk w rozmowach)[/quote:26ecc5cd80]
a nie da się ustawić tak, aby każdy mógł skasować swój post?
tak ale z drugeij strony to jak ktos skasuje swoj post po miesiacu a bedzie to post z ktorego wywodzila sie dalsza dyskusja to to troche nie ma sensu. wiec zdaje mi sie ze jest dobrze tak jak jest teraz :D a zawsze mozna uzyc funkcji "edit"
Padła kiedyś propozycja, żeby posty, które chcielibysmy usunąć (a sami nie mozemy tego zrobić - musi to zrobic moiderator) oznaczać w jakiś szczególny sposób.
Wydaje mi się, że możnaby kasować treść niechcianych postów, a w jej miejsce wstawiać np. [size=28:f3a94dea3b][color=red:f3a94dea3b]x[/color:f3a94dea3b][/size:f3a94dea3b]
tak, pomysł zaproponowany przez Gościa jest wg mnie niezył... zobaczymy, co powiedzą inni... [size=9:329021f959]szczegółnie moderatorzy i administratorzy...[/size:329021f959]
skoro się wszyscy pięknie zgadzamy, to niech tak będzie. zaznaczam jednak, ze to w gestii moderatora będzie ostateczna decyzja czy usunąc dany post czy nie. chociaz nie powinno być z tym większych problemów.