Klasyka - Kraków - zajęcia
Klasyka - Kraków - zajęcia
Nie wiecie czasem, czy w Krakowie jest miejsce, gdzie można sobie ćwiczyć balet klasyczny, ale powiedzmy zaczynając "dość późno" (16-17 lat) i tak dla samej przyjemności?
[size=9:c09d94e3e4][color=darkblue:c09d94e3e4]Post edytowany przez Admina.[/color:c09d94e3e4][/size:c09d94e3e4]
[size=9:c09d94e3e4][color=darkblue:c09d94e3e4]Post edytowany przez Admina.[/color:c09d94e3e4][/size:c09d94e3e4]
klasyka-kraków-zajęcia
Jeśli mozna prosic o więcej szczegółów-czemu szkoła p.Gajdy nie jest dobra dla osób pow. 17 roku chcących uczyc się dla przyjemności?Jest to szkoła,która dużo wymaga i chce zrobić z uczniów profesjonalnych tancerzy czy chodzi może o wiek?
-
baletmistrz z krakowa
O przepraszam ja trafiłem do szkoły p.Gaidy w wieku 17 lat i jestem tam obecnie:) wiec można sobie tam troche potąńczyć. Ale prawda jest taka ze nie jest tam łatwo i zgadzam sie z tym ze jest tam rygor na zajęciach:) nie są to takie zajęcia zeby sobie od tak potańczyć...ta szkoła uczy profesionalnych tancerzy...
No to mnie wyprzedzili :P Chcialam napisac, ze szkola p.Gajdy jest przeznaczona dla osob, ktorzy chca tanczyc, ale wiarza z tancem tez swoja przyszlosc. Czytalam (i tez slyszalam) ze chcialaby ona stworzyc w Krakowie grupe baletowa porownywalna do grupy np. Borisa Ejfmana. Wiec jesli chcesz tanczyc dla czystej przyjemnosci to uwazam, ze szkola na Łąkowej jest odpowiednim miejscem do zrealizowania Twoich planow.
-
Pati_jazzy
-
Tranquility