STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
makova_panienka

STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA

Post autor: makova_panienka »

[size=9:74e5e5ee51]...W KORELACJI ORAZ PRZYJAŹNI NIESŁABNĄCEJ ZE STOWARZYSZENIEM ODNOŚNIE A.M. STASIEWICZA JAK RÓWNIEŻ MAKSA WOJTIULA[/size:74e5e5ee51]

statut stowarzyszenia miłośników Boskiego Sławomira Woźniaka

1. wielbimy boskiego Sławomira Woźniaka
2. Uczęszczamy na spektakle z jego udziałem
3. zbieramy autografy, zdjęcia, zachwycamy się nimi
4. dążymy do osobistego z nim poznania
5. nie ma lepszego nad Sławomira boskiego :D
6. wymieniamy traumatyczne doświadczenia z jego udziałem
7. szlochamy zawodząc głucho, dgy nie tańczy w jakimś spektaklu
8. zazdrościmy jak jasny szlag wszystkim jego partnerkom
9. śnimy
10. wychwalamy pod niebiosa :)

UWAGA! wszyscy zaiste chętni, czyli spełniający choć w małej części warunek 1. a może nawet 5. proszeni są o wypowiedzi w tym wątku.
(może by tak grupę walnąć? :wink: :wink: )

a teraz taratararaaaaaaaaam!
z dedykacją dla wszystkich fanek z gorrrrącym podziekąwaniem dla chipcia mojego jedynego :* :D

[img:74e5e5ee51]http://img442.imageshack.us/img442/2326/zdjecie34pz6dv.jpg[/img:74e5e5ee51]

enjoy, have a fun, i wogóle.
i dziękuję wszystkim dobrym duszyczkom które pomogły mi odkryć to CUDO w postaci boskiego Sławomira :D :D :D
Lilia

Post autor: Lilia »

uroczyście oświadczam że spełiam wszystkie warunki :!: Ale dodałabym jeszcze jeden warunek:zawsze przynoś dla pana Wożniaka kwiatki.poza tym każda wielbicielka(wielbiciel) na każdym przedstawieniu z panem Wożniakiem przynośi zestaw obowiązkowy: zeszyt spejalnie zalożony do autografów pana Wożniaka,własnoręcznie zrobiony długopis(tym już ja się zajmę żeby wsziscy mieli takie same)KWIATKI,KWIATKI i jeszcze raz KWIATKI,a teraz prosimy się zapisywać. :) A CO PAN WOŻNIAK SĄDZI O TYM WĄTKU? :D
makova_panienka

ha ha ha bardzo śmieszne. bardzo trafna aluzja odnośnie kwiatków LiLijko! ale ja przysięgam że nigdzie nie było ani krzty kwiaciarni :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol:

pan boski sławomir zapewne jest wniebowzięty jako i my :D :wink:

halllo, a chipć sie nie wypowie?

to na razie członkinie dwie :P :wink: :wink:
Justyna Ch-ipcio

Post autor: Justyna Ch-ipcio »

Zapisuję sie!!!! :D :D

Spełniam wszystkie warunki zamieszczone przez makową panienkę :D

Co do zeszytu z autografami to może pozostanie to jednak domeną młodszych forumowiczek. Bo pan Woźniak mógłby się nie na żarty przerazić gdyby po każdym przedstawieniu z JEGO udziałem w kulisach napadł GO Ogromny Ch-ipopotam wydający z siebie dziwne odgłosy uwielbienia i wymachujący zeszytem!! To możgłoby być dość szokujące jednak! :shock:

Ach ON bosko tańczy i tyle!!
makova_panienka

[img:892e91225b]http://img54.imageshack.us/img54/2163/sawomirprim0yj.jpg[/img:892e91225b]

:mrgreen:

[size=9:892e91225b]przepraszam za moją mordkę, wyszłam jak nie powiem co :? [/size:892e91225b]

edit:|| yeee, mam 600 postów!!

[size=7:892e91225b]
tak lepiej.[/size:892e91225b]
Kasia G

Post autor: Kasia G »

wyszłas uroczo, zresztą w ogóle foto boskie (fotografowała Kasia W - dodajmy).

mam pytanie do założycielki Stowarzyszenia: czy moge byc członkiem wspierającym albo moze... hmmm... honorowym? Bo mnie chyba inaczej nie uchodzi :oops:
Zuzka

Post autor: Zuzka »

Czyzby to Twoja slynna siostra?
makova_panienka

Kasiu, możesz być członkiem honorowym, koordynującym i głównym specjalistą od kontaktów z tancerzami. odpowiedzialna będziesz za promocję naszego stowarzyszenia w mediach, organizację zebrań, obsługę sekretariatu, kurs zakulisowego savoir vivre'u, wymieniać dalej?

słowem: Kasia jest nam N I E Z B Ę D N A :!: :D
Lilia

Post autor: Lilia »

własnie że była pod samym nosem bo w chali Mirowskiej, i to całe pasaże kwiacarni-wars kwiat i sawa kwiat .następnym razem jak przyjedziesz to JA będę twoim przewodnikiem i zaprowadze cię do najlepszej i najtańszej kwiaciarni w Warszawie.
makova_panienka

o to bardzo świetnie. tak patrzę na repertuary i myślę że może nast. razem będę w lutym na spartakusie i Kotach...a może mi sie uda coś wcześniej wycyganić :wink:
ja tam nie wiem gdzie jest hala mirowska, w wawie byłam 2 raz w życiu, a do teatru szłam, a raczej zachrzaniałam :lol: od strony ul. emilii plater zdaje sie. w każdym razie drałowałam na obcasach od ronda daszyńskiego i stóp to ja nie mam. liczę na ciebie lilio nast. razem!!!!!!
ODPOWIEDZ