studium choreograficzne

Dyskusje na temat tańca współczesnego; zagadnienia praktyczne i teoretyczne; aktualne zjawiska i trendy;
..::Bateryjka::..

studium choreograficzne

Post autor: ..::Bateryjka::.. »

[color=brown:cc8c348a50][/color:cc8c348a50] KTO MÓGŁBY PODAĆ MI JAKIEKOLWIEK INFORMACJE, LINKI, ADRESY, NAMIARY STUDIUM CHOREOGRAFICZNYCH?? PROSZE O POMOC :lol:
tancereczka19

Post autor: tancereczka19 »

Wiem że coś takiego jak studium choreograficzne w Polsce istnieje, jednak nie mam na nie namiarów. Mogę tylko powiedzieć że znajduje się godzieś pod Krakowem jako jedna ze specjalności w szkole policealnej. Niestety nic więcej o nim nie wiem...
dorocia

studium

Post autor: dorocia »

[/list]a wiec informacji prosze szukac w miescie zwanym bydgoszcz,dokladnie nie znam namiarow ale wiem ze takie cos instnieje tam na pewno,sa zjazdy co jakis czas,moja kolezanka tam jezdzi i jest b.zadowolona,postaram sie wyciagnac od niej wiecej informacji:)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

tak, w Bydgoszczy jest takie studium. Zreszta chyba z dorocią mamy tę samą koleżankę :)
dorocia

hehe:P

kolezanke aniele znaczy sie?:)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

tak, kolezanke Aniele :)

Ale ten świat mały, nieprawdaż??
dorocia

ojej:P

zawsze wiedzialam ze jest maly ale ze az tak:)hihi,jest jeszcze w leborku,pozdrowie ja jesli chcesz:)
staace

Post autor: staace »

Witam!!!!!! Jak sie ciesze ze napisalyscie o studium w Bydgoszczy poniewaz mysle o studiach wlasnie w tym miescie. Czy macie jakies informacje na temat tego studium??? bardzo mi na nich zalezy. Czy ma sie po nim jakis tytul choreografa???
Bardzo prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam
AnnMarie

Post autor: AnnMarie »

Wiem, ze studium takie (o podobnej tematyce) jest w Kaliszu i Krośnie. Ale więcej szczegółów nie znam :(
porky

Post autor: porky »

Studium Wokalno-Baletowe w Gliwicach.
ODPOWIEDZ