Gala Gwiazd Baletu - Szczecin 2005
Gala Gwiazd Baletu - Szczecin 2005
Czy ktoś się wybiera na galę? Bilety stosunkowo nie drogie...a tak wogóle to chciałabym się dowiedzieć jak sądzicie czy ten konkurs dajre coś tancerzom...Czy jest to renomowany konkurs...wiecie kto bierze w tym roku udział??? http://www.opera.szczecin.pl/rrepertuar.html
Z Wa-wy na pewno Emilka Stachurska, Magdalena Rymar i chyba Dorota Mentrak i Ania Karabela (o reszcie nic mi nie wiadomo, a nawet co do wypisanych osób nie mam pewności).
Elena Karpuhina???? Czyzby zmienili zasady?? Dotychczas był to konkurs absolwentów (Ona jest w VII klasie). Jak to w końcu jest??
Elena Karpuhina???? Czyzby zmienili zasady?? Dotychczas był to konkurs absolwentów (Ona jest w VII klasie). Jak to w końcu jest??
Wieczór baletowy
A jak tam wrażenia po wieczorze baletowym? Nie poszłam niestety bo we wtorek mam dyplom więc czas goni...Ale na konkurs jak najbardziej się wybieram :D Ciekawi mnie jak będzie z poziomem :) w tamtym roku było całkiem nieźle :)
A baletnico :) trzymam za Ciebie kciuki choć nie wiem kim jesteś :) ale życzę powodzenia...zobaczymy się 27 :D no...przynajmniej ja Cię zobaczę
A więc powracając jak tam wieczór???
A baletnico :) trzymam za Ciebie kciuki choć nie wiem kim jesteś :) ale życzę powodzenia...zobaczymy się 27 :D no...przynajmniej ja Cię zobaczę
A więc powracając jak tam wieczór???