Gala Gwiazd Baletu - Szczecin 2005

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Paula.

Gala Gwiazd Baletu - Szczecin 2005

Post autor: Paula. »

Czy ktoś się wybiera na galę? Bilety stosunkowo nie drogie...a tak wogóle to chciałabym się dowiedzieć jak sądzicie czy ten konkurs dajre coś tancerzom...Czy jest to renomowany konkurs...wiecie kto bierze w tym roku udział??? http://www.opera.szczecin.pl/rrepertuar.html
sfra

Post autor: sfra »

Jest to dobry konkurs.

Nietsety nie pojawię się, choć miałem to w planach, gdyż jadę do Wrocławia na Środkowoeuropejskie Spotkania Teatralno-Cyrkowe

http://www.kejostheater.republika.pl/strony-p/wydarzenia/UntitledFrameset-7.html
Paula.

No ja sie chyba wybieram...ale nikt nei wie kto bierze udział :>
baletnica

:D

Post autor: baletnica »

haha a ja biore w tym konkursie udzial :D
Alicja

Post autor: Alicja »

bierzesz udział, baletnico?A skąd jestes?
Narazie wiem, że będzie Elena Karpuhina. Reszty dowiem się niebawem :) .Oczywiście się wybieram.
A jutro też w Operze - "Wieczór baletowy" - co prawda zespół nie jest zbyt dobry, ale myślę, że warto pójść.
Gość

Post autor: Gość »

Z Wa-wy na pewno Emilka Stachurska, Magdalena Rymar i chyba Dorota Mentrak i Ania Karabela (o reszcie nic mi nie wiadomo, a nawet co do wypisanych osób nie mam pewności).
Elena Karpuhina???? Czyzby zmienili zasady?? Dotychczas był to konkurs absolwentów (Ona jest w VII klasie). Jak to w końcu jest??
baletnica

dziwne

Post autor: baletnica »

przeciez max. moga jechac 3 os. z jednej szkoly ? a w-wie jest 4?? dziwne
Gość

Post autor: Gość »

Emilka na 100% procent, Magdalena - nie mam pewności, i chyba Ania (pisałm przecież że nie mam pewności co do wymienionych osób)

A nie dziwi Cię że podobno jedzie E. Karpuhina (której do bycia absolwentką brakuje 2 lat)??
Paula.

Wieczór baletowy

A jak tam wrażenia po wieczorze baletowym? Nie poszłam niestety bo we wtorek mam dyplom więc czas goni...Ale na konkurs jak najbardziej się wybieram :D Ciekawi mnie jak będzie z poziomem :) w tamtym roku było całkiem nieźle :)
A baletnico :) trzymam za Ciebie kciuki choć nie wiem kim jesteś :) ale życzę powodzenia...zobaczymy się 27 :D no...przynajmniej ja Cię zobaczę
A więc powracając jak tam wieczór???
ODPOWIEDZ