Sklep baletowy w Szczecinie

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Igorek

Sklep baletowy w Szczecinie

Post autor: Igorek »

Czy wie ktoś gdzie w Szczecinie jest sklep z akcesoriami baletowymi ? Chodzi mi głównie o zakup baletek.

Pozdrawiam
Ola1897

Post autor: Ola1897 »

Nie wiem, czy chodzi o ten sam sklep, o którym napisał "Gość", bo nie znam nazwy, ale w pasażu A-Z (na przeciwko stacji benzynowej, na początku ul. Kopernika) był właśnie sklep z akcesoriami tanecznymi. Sama kupowałam tam baletki. Pozdrawiam :) !
Paula

Post autor: Paula »

W Szczecinie nie ma innej możliwości zakupu baletekniż w Pasażu A-Z na Kopernika (sklep firmowy Acces :|) No niestety tylko to mamy może cośm się jescze rozkręci. Bo w Szczecinie to praktycznie nie ma kto takich akcesori kupować. Jedno ognisko z pradziwego zdarzenia to za mało. Chyba że baletki mają być te z kapciowatych :D czyli z pełną podeszwą do zakupienia w każdym sklepie sportowym :)
uleczka

Post autor: uleczka »

W takich nie da sie tańczyć...
sfra

Post autor: sfra »

tragedia takie baletki :-(
Joanna

Post autor: Joanna »

A dlaczego? Nigdy nie miałam z takimi do czynienia, dlatego pytam. A zastanawiałam się, czy by sobie takich nie kupić, bo jakoś tak inaczej wyglądają ;)
sfra

Post autor: sfra »

Joanno, błagam nie kupuj takiego obuwia (świadomie nie nazywam tego baletkami), bo będzie to po prostu pieniądz wyrzucony w błoto. Nie dośc ,ze stopa wygląda w nich okropnie, to tańczenie w nich też nie wypada najlepiej.
Paula

Post autor: Paula »

W życiu nie kupujcie. Chyba że do pochodzenia sobie w domu :) Albo jak się ma 5-6 latek. Albo jakieś zespoliki w których taniec ma najmniejszą wagę. Czyli takie które się do niczego nie prykąłdają. A fuuj :P
Tranquility

Post autor: Tranquility »

ehm... ja nie wiem o jakie "ciapki" wam chodzi ??
ODPOWIEDZ