hej mam male pytanko:chodzi mi o buty w stylu sneakers.
gdzie mozna takie kupic ???wiem ze sa w akces ale te sa {nie najlepszej jakosci i sa drogie}.widzialam w pas de chat ze sa tam buty z sanshy dynamo bardzo fajne ale nie wiem gdzie jest cennik i rozmiarowka oraz jak mozna je zamowic??moze wy sie orientujecie???
sansha
Moze napisz maila na adres sklepu pas de chat i zapytaj o rozmiarowke i warunki zakupu. Jesli chodzi o buty Sanshy, to podobno mozna je kupić w Poznaniu w sklepie baletowym na Starym Rynku, choc osobiscie tego nie sprawdzalam. Poza tym wiele osob zamawia buty zachodnich firm na stronach sklepow inetrnetowych zagranicznych (np z USA). Wcale nie wychodzi tak drogo, nawet po doliczeniu kosztow przesylki (sklepy w Polsce maja bardzo wysoki narzut). Radze tylko najpierw przymierzyc takie buty u kogos, kto je ma - tak byloby najpewniej.
Ja pisałam raz meila z zapytaniem o cenę point(dla tych co przypadkiem chcieli by wiedzeć to 120 zł) i mi odpisali...a jeśli chodzi o rozmiar to mysle że najlepiej jeśli po prostu zmierzyłabyś swoją stopę i sprawdziła z rozmiarówką na którejś ze stron internetowych albo wysłała od razu z meilem papa
-
Tranquility
buty
trzeba napisać do obslugi sklepu i podać długość stopy w centymetrach i szerokość oraz model buta wybranego. pozdrawiam.
-
drCoppelius