The Company

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
tekla

Post autor: tekla »

jeszcze nie widzialam filmu ale rozmawialam z pewnym tancerzem i jego wrazenia tez nie byly za ciekawe.
powiedzial ze zawiodl sie na tym filmie . jak kolezanka wyzej wspomniala duzo tanczenia ale czegos brakowalo.ogolnie film wzorowany na center stage(-a ten film jest swietny i moim zdaniem zaden inny go nie pobije no chyba ze uda sie komus nagrac cos lepszego) ale do piet mu nie dorasta.
sari

Post autor: sari »

O tak.Center Stage jest wspaniałe!!! Uwielbiam ten film:)) The company nie zdążyłam oglądnąć, już go nie ma w kinach. Wybierałam się wybierałam ale nic z tego nie wyszło... :( Ale może będę go miała na płytce. Jak obejrzę podzielę się wrażeniami. pozdrawiam :*
Joanna

Post autor: Joanna »

A u mnie w Lublinie tego nawet w ogóle nie grali:(
Gajda

The Company

Post autor: Gajda »

A co mają zrobić ludzie z małych miast gdzie o takim filmie w miejscowym Kinopleksie nawet nie słyszeli, ba twierdzą że filmów bez tgz."mordobicia" nie opłaca im sie sprowadzić. Okropność. Jezeli macie jakiś dostep do tego filmu na płycie , kasecie podzielcie się nim z innymi, lub powiedzcie jak go zdobyć . Z góry dziękuje za pomoc. Aga
ODPOWIEDZ