Jak to jest z tą wagą?!

Zagadnienia techniczne, problemy tancerzy, zdrowie, pointy, ubiór, ćwiczenia itd.;
Ballet Dancer

Post autor: Ballet Dancer »

To niestety nie pomaga w moim przypadku bo szybko wszystko mi się przetwarza.
Kawka

Post autor: Kawka »

Ja w podstawówce będąc niziutka ważyłam 18 - 20kg, też byłam u lekarza i okazało się, że tak ma być, także wierzę koleżance, bo jest to możliwe, z czasem i tak dostałam kobiecych kształtów, nadal uchodzę za drobną, ale jestem, ze tak powiem "w normie";)
Agne$

Post autor: Agne$ »

Jeść słodycze i pizze, a to wszystko popijać colą ; )
fantasmagoria

Post autor: fantasmagoria »

jedzenie dużo niezdrowych rzeczy po prostu zwiększy twoje skłonności do tycia, i z parę lat to może być problem. po prostu jedz, ile chcesz i czego chcesz, ale ograniczaj choć trochę chipsy, słodycze itp - to znaczy jedz je, ale nie żyw się nimi, jeśli wiesz o co mi chodzi ;) . Ja przy wzroście 176 cm waże między 49 a 52 kg, i tylko mnie to cieszy, bo nie muszę stosować diet, wręcz przeciwnie :D .
julianka

Post autor: julianka »

Ja mam w klasie dziewczynę, która ma m.w. 156-157 cm wzrostu, a waży 30 kg. Na klasyce świetnie wygląda w świnkowo-różowym kolorze i białych trykotach, a ja wyglądam jak salcesonik.....
Pani od klasyki powiedziała mi, że schudłam i "tylko tak dalej".
Ma rację, ale mi tkanka tłuszczowa znika, zamieniając się w mięśnie nie powodując utraty masy ciała......
No ale chociaż wyglądam ODROBINĘ lepiej (zawsze coś) :roll:
Ballet Dancer

Post autor: Ballet Dancer »

Ja nie jem niezdrowych rzeczy, ponieważ musze trzymać wagę należną (u mnie to niecałe 20 kilo) ponieważ chodzę na gimnastykę artystyczną.
A jak to wyjaśniła Kawka jeszcze jestem jak małe dziecko z kształtami ale sie cieszę :D
Iluane

Post autor: Iluane »

A można wiedzieć ile masz lat? : )
Elliot

Post autor: Elliot »

[quote:91ce76260d="Ballet Dancer"]Ja nie jem niezdrowych rzeczy, ponieważ musze trzymać wagę należną (u mnie to niecałe 20 kilo)[/quote:91ce76260d]
zaraz, zaraz. jeszcze parę postów wyżej pisałaś, że ważysz 15 kilo... 5 kilo to sporo różnicy, a może magicznie przytyłaś przez parę dni... :roll:
sisha945

Post autor: sisha945 »

moze chodzi o to, ze Ballet Dancer wazy 15 kilo, i nie moze przekroczyc 20.. :727:
Elliot

Post autor: Elliot »

w takim razie trzymać, utrzymać czy otrzymać wagę należną?
ODPOWIEDZ