Ginący forumowicze
-
Sagittaire
Witam wszystkich forumkowiczów. Jestem żywym przykładem wymarłego forumkowego dinozaura :), choć nie zaglądam ostatnimi czasami tu zbyt często, zawsze będę odczuwał ogromną radość z możliwości korzystania z naszego wspólnego forum.
Bo taniec klasyczny jak dla mnie był i będzie zawsze tym o czym zawsze marzyłem, lubię o nim czytać, lubię go oglądać, chłonąć w kazdej postaci.
Pozdrawia serdecznie wojtek4p. ;)
Bo taniec klasyczny jak dla mnie był i będzie zawsze tym o czym zawsze marzyłem, lubię o nim czytać, lubię go oglądać, chłonąć w kazdej postaci.
Pozdrawia serdecznie wojtek4p. ;)
Przez wakacje to będę rzadziej zaglądać (no wiecie jak to jest, a na koloniach nie ma komputerów ;) ) Ale z forum na pewno nie zrezygnuje.
P.S
I tak przy okazji nie rozumiem co się stało dziś weszłam na forum a tu mi pisze że nie mam przeczytanych postów (czy jakoś tak) i wcześciej miałam 67 a teraz wchodzę i BĘC!
54!!! Co się stało? :?: :?: :?:
P.S
I tak przy okazji nie rozumiem co się stało dziś weszłam na forum a tu mi pisze że nie mam przeczytanych postów (czy jakoś tak) i wcześciej miałam 67 a teraz wchodzę i BĘC!
54!!! Co się stało? :?: :?: :?:
A ja się od forum uzależniłam :roll:
Po prostu mam taki nawyk.
Siadam (w przenośni) na komputer.
Klikam w net.
Wchodzę na nk.
Następnie na nasze kochane forum.
Potem na g-mail.
Ewentualnie na coś jeszcze, ale to co napisałam na górze to taki mój rytuał ;)
W końcu to forum to taka skarbnica wiedzy baletowej :D
Po prostu mam taki nawyk.
Siadam (w przenośni) na komputer.
Klikam w net.
Wchodzę na nk.
Następnie na nasze kochane forum.
Potem na g-mail.
Ewentualnie na coś jeszcze, ale to co napisałam na górze to taki mój rytuał ;)
W końcu to forum to taka skarbnica wiedzy baletowej :D