Roztańczona izba chorych :))

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

a na co bylas chora Goniu?
gonia

Post autor: gonia »

na wypisie tak jest napisane: "pooskrzelowe zapalenie płuc z obturacją"
.:Karina:.

Post autor: .:Karina:. »

A ja mam... ospę. Wiek może nie ten (te 15 lat...), ale stało się! I może dobrze, bo wreszcie zdecydowałam się zarejestrować na tym forum. :D Martwię się tylko tym, że na 11-stogrudniowym koncercie mogłam sporo osób pozarażać... :? I sylwestra będą mieć z głowy...
Maron

Post autor: Maron »

a ja NARESZCIE zachorowałam. na czas popraw i zaliczeń, na święta. i jak ja mam się uczyć, gdy ledwo kontaktuje...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Zawsze tak jest, że chorujemy wtedy kiedy akurat nam to najmnije pasuje... Ja na szczęście jestem zdrowa.
drCoppelius

Ja sie chcialam pochwalic moja kostka (pisalam o niej juz w innym temacie) . A wiec mam zlamanie marszowe i ponadrywane wiazadla - gips na 3 tygodnie, pozniej rehabilitacja... :D
karolinkaaa

Post autor: karolinkaaa »

'Ja sie chcialam pochwalic moja kostka (pisalam o niej juz w innym temacie) . A wiec mam zlamanie marszowe i ponadrywane wiazadla - gips na 3 tygodnie, pozniej rehabilitacja... '
O jej.Straszne...Współczuję.Gdybym nie mogła się chociaż wyginać w domu to chyba bym zwariowała.
życze powrotu do zdrowia.
drCoppelius

dziekuje, ja wlasnie nie wiem jak wytrzymam, bo nie pamietam kiedy mialam jakas przerwe w treningach dluzsza niz 2-3 tyg...
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

DrCoppelius, i jak z kostką?

Mnie ostatnio dorwała jakaś okropna grypa żołądkowa, siedzę w domu, chyba do końca tygodnia. Strasznie ubolewam nad tymi godzinami klasyki które opuszczam ale co zrobić, takie życie:(
raisa

Post autor: raisa »

Nie ty jedna Bajaderko...
Dwa miesiące temu miałam zapalenie oskrzeli i znowu mnie to dopadło. Znowu antybiotyk, znowu siedzenie w domu. Ja nie chce! :cry: :cry:
ODPOWIEDZ