Klasyka - Warszawa - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
inscrutable.m

Post autor: inscrutable.m »

a ja mam takie pytanie.. czy znajdzie sie tutaj osoba, która chodzi na zajecia na Moliera w piatki na 18.15 do grupy początkującej?
Szukam wciąż zajeć z kasyki i cieżko mi inne znaleźć.. Pojecie o balecie jakieś mam, ale niewielkie.. poza tym mamy środek roku szkolnego i sie zastanawiam, czy mogłabym jeszcz eprzyjść na te zajecia? Bo lekki stres mnie ogarnął, nie wiedząc czemu...
Ciarka

Post autor: Ciarka »

Zapraszam wszystkich bardzo na zajecia na moliera u p.Ewy Głowackiej, we wtorki i piątki o 19.20. Następne zajecia są 13. 02. , poziom zaawansowany. Jeśli we wtorek nie bedzie 12 osób rozwiąża nam grupę
:(. A byłoby bardzo szkoda, bo to super zajecia. Jak możecie to przyjdźcie i powiedzcie znajomym!!!!!
artone

Post autor: artone »

A ja serdecznie zapraszam na zajęcia z tańca klasycznego do Szkoły Tańca TANCERZE.PL. Więcej informacji na stronie int. www.tancerze.pl
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Warsztaty w studiu:
http://taniecstudio.pl/home/pliki/oferta/warsztaty_duze.doc
Ayaka

Już jest nowy plan zajeć w studiu :)
http://taniecstudio.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=35
orka

Post autor: orka »

witam

chcialam sie zapytac osob chodzacych na Moliera do studia jak oceniaja prowadzacych
w zeszlym roku bylam na kilku zajeciach u Pana Gawroczyka a potem na warszatacie nie pamietam ktora Pani to byla. I musze powiedziec ze mi sie podobalo bardziej u tej Pani bo jest bardziej dokladna. w tym roku chcialam sie zapisac ponownie ale ponoc juz nie ma miejsc ani do Pani Zajdler ani do Pana Gaworczyka zostala grupa na Twardej czy mozecie mi powiedziec kogo z tej trojki polecacie i dlaczego ?
Ayaka

Na te warsztaty chodziłaś w lipcu czy we wrześniu?
Migotka

Post autor: Migotka »

Na Twardej będą zajęcia z Panią Ziętkiewicz, do której chodziłam w ubiegłym roku i która bardzo polecam- jest bardzo dokładna, wszystko cierpliwie tłumaczy, na poczatku kazdej lekcji wykonywalismy rozne cwiczenia na wzmocnienie miesni brzucha i plecow. Bardzo zaluje ze nie bedzie dalej prowadzic mojej grupy, ale coz, tak bywa niestety. Ale polecam, naprawde polecam :)
orka

Post autor: orka »

dzieki bardzo :) mam nadzeje ze mnie jeszcze zapisza do tej grupy jak dzis podjade.
bylam na warsztatach jakos w zime. nie pamietam dokladnie czy to byl marzec czy luty jakos tak jak mialam sesje bo musialam przestac chodzic niestety na nie.
larme

Post autor: larme »

kiedy można się zapisać na te warszatay w osb i jaki jest koszt
ODPOWIEDZ