sansha

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Nell

Post autor: Nell »

Hej.
Zamówiłam parę , rzeczy z sanshy ale mam jedno pytanie ile może iść przesyłka z Paryża ? niektóre dziewczyny mówiły ,że 2 msc. a moja koleżanka która już zamawiała mówiła ,ze ok. 1-2 tygodni. I ile może kosztować?????????????????
Sephia

Post autor: Sephia »

Na pewno minimum będzie szło dwa tygodnie, ale zależy jak dużo mają zamówień bo jak dużo to będzie szło dłużej a co ile kosztuje? Bo jeśli chodzi o przesyłke to wynosi 15 euro
Nell

Post autor: Nell »

Tak chodziło mi o paczkę wielkie dzięki :)

Na stronie sanshy jest strój ,,yasmina" ale on taki jakby kropkowany jest czy biały kolor też taki jest?

Wydaje mi się ,że nie ale wolę się upewnić.

[color=orange:2c1296d4a5]Pozwoliłam sobie scalić Twoje 3 posty Nell, które napisałaś jeden pod drugim w ciągu 7 min. Napisałam Ci na PW o co chodzi dokładnie...

Pozdrawiam Columbina.[/color:2c1296d4a5]
Pointerka

Post autor: Pointerka »

W jakim sklepie internetowym lub realnym najlepiej(waszym zdaniem) kupic jazzówki skórzane, przed kostkę, najlepiej poniżej 140 zł?
Paquita

Post autor: Paquita »

[quote:a16e76bf1b="Pointerka"]W jakim sklepie internetowym lub realnym najlepiej(waszym zdaniem) kupic jazzówki skórzane, przed kostkę, najlepiej poniżej 140 zł?[/quote:a16e76bf1b]

Witam,

W naszej ofercie posiadamy skórzane jazzówki przed kostkę firmy Sansha w cenie 120zł.
Zapraszam na nasza stronę http://www.paquita.pl/jazzowki.html

Pozdrawiam serdecznie
Aleksandra Skwarczowska
raisa

Post autor: raisa »

W innym temacie rooni mówiła, że na eurostore.sansha.com jest wyprzedaż i właśnie wybrałam sobie przecenione rzeczy, wraz z Cheryl i basiąwysocką i na przesyłkę czekałyśmy zaledwie tydzień, zapłaciłyśmy za nią 15 euro, wszystko bardzo dobrze przysłane, więc nie było problemu. Wlasciwie, to przy takiej dużej wyprzedaży, opłacało się zamawiać i sprowadzać te rzeczy, bo jesteśmy z naszych kostiumów i butów bardzo zadowolone.
Paulina P

Post autor: Paulina P »

Mam pytanie, lekko odbiegające od tematu.
Czy ktoś wie, w jakich stolicach panstw (lub ogolnie miastach) sa salony sanshy lub podobnych producentow?

Glownie mam na mysli Sztokholm

z gory dziekuje:)
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

Warszawa (Polska)
Nowy Jork (USA)
Paryż (Francja)
Londyn (Wlk.Brytania)
Moskwa (Rosja)
Budapeszt (Węgry)
Oslo (Norwegia)
Praga (Czechy)
Melbourne (Australia)
Le Havre (Francja)
o Sztokholmie nic mi nie wiadomo niestety :)
lexie

Post autor: lexie »

z tego co wyczytałam minimalna kwota zamówienia na sansha eurostore to 40 euro plus przesyłka 17.5. dobrze zrozumiałam? ktoś tam ostatnio zamawiał?
Georgia~

Post autor: Georgia~ »

hmmm...czy ktoś wie czy w Turcji są sklepy Sansha tudzież inne sklepy baletowe??? Chodzi mi głównie o południowe wybrzeże (Antalya, Side, Alanya)
ODPOWIEDZ