Ja uwielbiam Fame, jak tańczyliśmy kawałek na występie to miałam demi-klasyczną solówe a później w pointach tańczyłan reszte ze wszystkimi, na początku myślałam że sie pozabijam, modern w pointach :roll:
Musicale są niesamowite... Zwłaszcza te wystawiane na deskach, np. na Broadwayu. Polecam "The Lion King" albo "Billy Elliot" (nawiasem mówiąc zrobione na bazie moich najukochańszych filmów)
A to na TVP 2 to nie bedzie miusical tylko reportaz?? Ja caly czas myslalam, ze to zostalo sfilmowane tak jak np "Romeo i Julia" z Teatru Roma... Hmm. POMOZCIE!!! :) Choc i tak bede musiala to nagrac, bo mam wtedy studniowke :]:]:]
Prawdopodobnie był emitowany przed premierą "Kotów". A teraz puszczają jeszcze raz w ramach przypomnienia (i promocji), bo znów będą grać "Koty".
Fajnie by było gdyby nagrali to tak jak "Romeo i Julię" ale niestety Roma takich zabiegów nie praktykuje:( A szkoda, bo jeśli nie mogą wyprodukować płyty ze ścieżką dźwiękową to nagranie mogłoby to zastąpić (mam tu na myśli takie inne musiacale, nie "Koty")