You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Holly

Post autor: Holly »

W każdym razie było coś takiego, że jakieś małżeństwo zasponsorowało uczestnikowi pierwszej edycji wyjazd na Broadway i to nawet dłuższy niż miesiąc... ale nie wiem, kto to był.
Jeśli chodzi o III edycję to mam nadzieję, że wygra Wiola, albo Ada. Niesamowicie tańczą <3
Ostatni odcinek niezbyt mi się podobał, ale poprzednie (szczególnie te w Barcelonie) były fajne. :D
nathaliye

Post autor: nathaliye »

Natalia i Piotr wyjechali na pół roku
lusiak

Post autor: lusiak »

mi sie ostatnio podobało afro i hh w sumie te zbyl fajny dość. ten deszcz mnie jakos nie powalil. pomysl fajny, ale wykonanie takie sobie. tym bardziej, ze kocham ta piosenke... wiec moje oczekiwania byly wieksze. Ady strasznie nie lubie i nie wiem za co ludzie ja lubia.... Justyny tez nie lubie, ale Adu nie lubie bardziej. ;P i tango w sumie tez moglo byc lepsze (ale muzyka świetna. uwielbiamn ten kawalek.xD) , ale i tak powinna odpasc ada nie Klaudia. ;P
Sephia

Post autor: Sephia »

Ja jestem zadowolona z tego, że odpadł Karol a z dziewczyn lubiłam nawet Klaudie, Paulina według mnie mogła odpaśc a ten układ z deszczem nie był wcale jakis specjalnie fajny chłopak mi się wydaje lepiej zatańczył to od dziewczyny chyba Anita to była bo ona tak strasznie ciężko tańczyła.
Wydaje mi się jakby Wiola zrobiła sie taką pupilką jury

Bardzo dziwi mnie to czemu w Polskiej edycji tak duzo osób nie lubie co jest w programie a jak oglądam np. amerykańską czy jakąs tam to mało kogo tam nie lubie a nawet nie zdażyło się tak żebym kogos nie lubiła :?
Holly

Post autor: Holly »

Ja lubię Adę właściwie tylko za taniec, bo jeśli chodzi o osobowość to mnie trochę denerwuje (-jesteś gwiazdą!
-Jestem gwiazdą!)
między innymi nadmierną pewnością siebie, a publiczność oprócz tańca może lubić ją też za ładne rysy twarzy, ogólną medialność...
Ten deszcz też mnie nie zachwycił, za wiele szumu o nic. ;o
I bardzo się cieszę, że słodziutkiej kochaniutkiej Żanetki nie ma, bo znowu by składała ogłoszenia matrymonialne. :D
Torin

Post autor: Torin »

A ja zupełnie nie mogę się wciągnąć w ta edycje ...
Nie wiem czemu ! (no może coś tam przypuszczam), ale kurde jakoś formuła fajnie fajnie wszyscy się lubimy ale odpadasz ty chyba mi się przejadła.

Torin
p.s.
dotyczy to u mnie zdaje się wszystkich tego typu programów !
Czajori

Post autor: Czajori »

A co sądzicie o wielce nagłośnionej i reklamowanej, z dawna żądanej choreografii Michała Piróga?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja niestety nie mogłam w środę oglądać ycd, a w sobotę przegapiłam powtórkę także też chętnie poczytam o choreografii Piróga. W ogóle coś widać mniejsze zainteresowanie 3 edycją na naszym forum...
Domi

Post autor: Domi »

Według mnie była odlotowa, dosłownie
Pełna przesady, oryginalności. Ciekawa.
Trochę trudno mi było rozpoznać poszczególne osoby, no i momentami było nierówna (któraś z dziewczyn z przodu nie tańczyła z grupą), ale byłam pod wrażeniem, no i faceci rzeczywiście mieli trudne - fizycznie zadanie, bo cała pierwsza część była u nich na podłodze, na pompce jakby, także współczuję, musieli skakać na rękach, ale efekt był świetny.
O dziwo nie byli panowie jedynie podnośnikami ale przynajmniej w moim odczuciu, to oni nadali swoisty, wyjątkowy klimat układowi.
Choreografia robi wrażenie, stroje szczególnie. bardzo EKSCENTRYCZNA, jak i jej autor.

Ta edycja jest na bardzo bardzo wysokim poziomie.
Tancerze naprawdę dają z siebie wszystko i są świetni.
Każdy odcinek to naprawdę świetny taneczny program, mało jest o głupotach, a dużo się dzieje jeśli chodzi o taniec.
lusiak

Post autor: lusiak »

zgadzam się, że w tej edycjii jest wysoki poziom.

ale co do choreografii piróga to jakos mnie nie zachwyciła. uważam, ze była niedopracowana. a stroje momentami przeszkadzały w odbiorze.... to jest moje zdanie oczywiscie.

pozdrawiem. xD
ODPOWIEDZ