You can dance - po prostu tańcz!
W każdym razie było coś takiego, że jakieś małżeństwo zasponsorowało uczestnikowi pierwszej edycji wyjazd na Broadway i to nawet dłuższy niż miesiąc... ale nie wiem, kto to był.
Jeśli chodzi o III edycję to mam nadzieję, że wygra Wiola, albo Ada. Niesamowicie tańczą <3
Ostatni odcinek niezbyt mi się podobał, ale poprzednie (szczególnie te w Barcelonie) były fajne. :D
Jeśli chodzi o III edycję to mam nadzieję, że wygra Wiola, albo Ada. Niesamowicie tańczą <3
Ostatni odcinek niezbyt mi się podobał, ale poprzednie (szczególnie te w Barcelonie) były fajne. :D
mi sie ostatnio podobało afro i hh w sumie te zbyl fajny dość. ten deszcz mnie jakos nie powalil. pomysl fajny, ale wykonanie takie sobie. tym bardziej, ze kocham ta piosenke... wiec moje oczekiwania byly wieksze. Ady strasznie nie lubie i nie wiem za co ludzie ja lubia.... Justyny tez nie lubie, ale Adu nie lubie bardziej. ;P i tango w sumie tez moglo byc lepsze (ale muzyka świetna. uwielbiamn ten kawalek.xD) , ale i tak powinna odpasc ada nie Klaudia. ;P
Ja jestem zadowolona z tego, że odpadł Karol a z dziewczyn lubiłam nawet Klaudie, Paulina według mnie mogła odpaśc a ten układ z deszczem nie był wcale jakis specjalnie fajny chłopak mi się wydaje lepiej zatańczył to od dziewczyny chyba Anita to była bo ona tak strasznie ciężko tańczyła.
Wydaje mi się jakby Wiola zrobiła sie taką pupilką jury
Bardzo dziwi mnie to czemu w Polskiej edycji tak duzo osób nie lubie co jest w programie a jak oglądam np. amerykańską czy jakąs tam to mało kogo tam nie lubie a nawet nie zdażyło się tak żebym kogos nie lubiła :?
Wydaje mi się jakby Wiola zrobiła sie taką pupilką jury
Bardzo dziwi mnie to czemu w Polskiej edycji tak duzo osób nie lubie co jest w programie a jak oglądam np. amerykańską czy jakąs tam to mało kogo tam nie lubie a nawet nie zdażyło się tak żebym kogos nie lubiła :?
Ja lubię Adę właściwie tylko za taniec, bo jeśli chodzi o osobowość to mnie trochę denerwuje (-jesteś gwiazdą!
-Jestem gwiazdą!)
między innymi nadmierną pewnością siebie, a publiczność oprócz tańca może lubić ją też za ładne rysy twarzy, ogólną medialność...
Ten deszcz też mnie nie zachwycił, za wiele szumu o nic. ;o
I bardzo się cieszę, że słodziutkiej kochaniutkiej Żanetki nie ma, bo znowu by składała ogłoszenia matrymonialne. :D
-Jestem gwiazdą!)
między innymi nadmierną pewnością siebie, a publiczność oprócz tańca może lubić ją też za ładne rysy twarzy, ogólną medialność...
Ten deszcz też mnie nie zachwycił, za wiele szumu o nic. ;o
I bardzo się cieszę, że słodziutkiej kochaniutkiej Żanetki nie ma, bo znowu by składała ogłoszenia matrymonialne. :D
-
aankaa_baletnica=)
Według mnie była odlotowa, dosłownie
Pełna przesady, oryginalności. Ciekawa.
Trochę trudno mi było rozpoznać poszczególne osoby, no i momentami było nierówna (któraś z dziewczyn z przodu nie tańczyła z grupą), ale byłam pod wrażeniem, no i faceci rzeczywiście mieli trudne - fizycznie zadanie, bo cała pierwsza część była u nich na podłodze, na pompce jakby, także współczuję, musieli skakać na rękach, ale efekt był świetny.
O dziwo nie byli panowie jedynie podnośnikami ale przynajmniej w moim odczuciu, to oni nadali swoisty, wyjątkowy klimat układowi.
Choreografia robi wrażenie, stroje szczególnie. bardzo EKSCENTRYCZNA, jak i jej autor.
Ta edycja jest na bardzo bardzo wysokim poziomie.
Tancerze naprawdę dają z siebie wszystko i są świetni.
Każdy odcinek to naprawdę świetny taneczny program, mało jest o głupotach, a dużo się dzieje jeśli chodzi o taniec.
Pełna przesady, oryginalności. Ciekawa.
Trochę trudno mi było rozpoznać poszczególne osoby, no i momentami było nierówna (któraś z dziewczyn z przodu nie tańczyła z grupą), ale byłam pod wrażeniem, no i faceci rzeczywiście mieli trudne - fizycznie zadanie, bo cała pierwsza część była u nich na podłodze, na pompce jakby, także współczuję, musieli skakać na rękach, ale efekt był świetny.
O dziwo nie byli panowie jedynie podnośnikami ale przynajmniej w moim odczuciu, to oni nadali swoisty, wyjątkowy klimat układowi.
Choreografia robi wrażenie, stroje szczególnie. bardzo EKSCENTRYCZNA, jak i jej autor.
Ta edycja jest na bardzo bardzo wysokim poziomie.
Tancerze naprawdę dają z siebie wszystko i są świetni.
Każdy odcinek to naprawdę świetny taneczny program, mało jest o głupotach, a dużo się dzieje jeśli chodzi o taniec.