mężczyźni w balecie
Cheryl-- ja nie mam rodzeństwa, ale moi kuzyni tez zawsze bylali mnie czy się przebieramy w "paczki"razem z chlopakami w szatni--to bylo dla nich najważniejsze w balecie owe przebieralnie. Teraz jak pytają sie mojego syna czy podglądają koleżanki jak się przebierają to on im odpowiada cyt"..nie ma czasu na glupoty trzeba sie szybko przebierac i sieustawiać. Niestety życie w szkole jaką jest OSB różni się od innych podstawowek. Akurat to mnie się podoba, bo uczy chłopców manier. tjnp. chłopcy nie wchodzą do klasy przed dziewczynkami. Uczy ich to szacunku do kobiet--i w przyszlości nie będą tzw "burakami". A co do nieprzyznawania się chlopaków do baletu będzie jeszcze długo barierą nie do przejścia--bo mlodzież i dzieci są okrutne w stosunku do siebie i innych.
Dario, miałam dziką satysfakcję, czytając Twoje posty. Bardzo się cieszę, że Twój Syn dokopał burakom z podwórka w nogę - i niech na zawsze upadnie stereotyp, że tancerze to mięczaki!! Podejrzewam, że przeciętny polski uczeń szkoły baletowej ma lepszą wydolność i lepszą muskulaturę niż któryś z "genialnych" podopiecznych niejakiego Leo Beenhakera. :evil:
Wracając do filmiku to jak można było nie wiedzieć, że to facet? Ja to wiedziałam od początku po temacie wątku! :D Ale naprawdę jest świetny, jak na faceta.
A twojego syna, Dario, podziwiam. Za to, że mimo wszystkich wyzwisk wciąż kontynuował naukę w OSB i za to, że zaimponował im mimo wszystko i odnalazł się w sytuacji. Ma ode mnie dużego cmoka :D
A twojego syna, Dario, podziwiam. Za to, że mimo wszystkich wyzwisk wciąż kontynuował naukę w OSB i za to, że zaimponował im mimo wszystko i odnalazł się w sytuacji. Ma ode mnie dużego cmoka :D
-
Córka Faraona
Mnie się wydaje, że męszczyzna w balecie to nic dziwnego to nie oznacza że jest jakiś tam inny. To tak samo jak by tańczył w tańcu towarzyskim i, np. Jakieś tam hiphopy. Poprostu Ci którzy dokuczają nie znają się natym przynajmnie chłopaki tacy w balecie mają jakieś zajęcie i będą w przyszłości mieli prace nie trafią do więzienie itp. Ale oczywiście mówie tylko z własnego przekonania może być również odwrotnie.
Ale męszczyźni w balecie nie powinni się wstydzić tego co robią jest to piękny zawód i jak już mówiłam nie oznacza że jest no wiecie jaki. Niektórzy Tancerze mają duże rodziny dzieci żony Itp. :D
Ale męszczyźni w balecie nie powinni się wstydzić tego co robią jest to piękny zawód i jak już mówiłam nie oznacza że jest no wiecie jaki. Niektórzy Tancerze mają duże rodziny dzieci żony Itp. :D