Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Bardzo dziwna sytuacja.
Jakis czas temu przeprowadzalam podobna rozmowe telefoniczna z pania sekretarka i wszystko dobrze wyjasnila itp. Moze zapomniala ze byliscie umowieni?
Ja poszlabym tam jeszcze raz.
[quote:60903f406b="Pawciunio"] bo kiedy Bóg zamyka drzwi, to otwiera okna :) :) :)[/quote:60903f406b]
cudowny cytat z piosenki Kayah. zawsze sobie powtarzam kiedy jest bardzo źle.
powodzenia Ci życzę.
( przepraszam za offtop - musiałam z powodu piosenki)
Przede wszystki trzeba bylo pomimo wszystko isc do dyrektora...Co z tego, ze pani Ola Was umawiala. Nie z nia mieliscie rozmawiac tylko z dyrektorem.
Probuj jeszcze!!!!
Mam pytanie - jak wyglądają zajęcia dodatkowe w OSB (te nie dla dzieci)? Jest jakiś limit wiekowy? Jak bardzo zaawansowanym trzeba być, by uczęszczać na grupę średniozaawansowaną? Dziękuje za informacje wszelkie.
Witam serdecznie :) Mam na imie Julia i mam skonczone 8 lat,od 1,5 roku uczeszczam na kolko baletowe, uwielbiam tanczyc balet,co prawda narazie to podstawy ale czuje ze to moja pasja i mysle coraz czesciej o tym zeby pojsc do szkoly baletowej w Poznaniu.Dowiadywalam sie juz o ta szkole i jeszcze 2 lata mam czasu aby tam pojsc :( poniewaz przyjmowani sa uczniowie po skonczeniu 3 klasy szkoly podstawowej.Bardzo chcialabym zaprzyjaznic sie z ludzmi ktorzy kochaja balet zeby moc o tym podyskutowac na tym forum,licze na rady starszych kolezanek ktore juz sa w tej szkole aby zasiegnac cennych wskazowek za ktore bede bardzo wdzieczna :) Pozdrawioam wszystkich milosnikow baletu i nie tylko JULKA :D