OSB W POZNANIU ;)

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Pawciunio

Post autor: Pawciunio »

tak mówiliśmy, że przyszliśmy do dyrektora na rozmowę i byliśmy umówieni. normalnie czułem sie jak w ruskim filmie.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Bardzo dziwna sytuacja.
Jakis czas temu przeprowadzalam podobna rozmowe telefoniczna z pania sekretarka i wszystko dobrze wyjasnila itp. Moze zapomniala ze byliscie umowieni?
Ja poszlabym tam jeszcze raz.
cynamonek

Post autor: cynamonek »

[quote:60903f406b="Pawciunio"] bo kiedy Bóg zamyka drzwi, to otwiera okna :) :) :)[/quote:60903f406b]
cudowny cytat z piosenki Kayah. zawsze sobie powtarzam kiedy jest bardzo źle.

powodzenia Ci życzę.

( przepraszam za offtop - musiałam z powodu piosenki)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Przede wszystki trzeba bylo pomimo wszystko isc do dyrektora...Co z tego, ze pani Ola Was umawiala. Nie z nia mieliscie rozmawiac tylko z dyrektorem.
Probuj jeszcze!!!!
milage

Post autor: milage »

ja też jestem z Poznania, jestem 3 rok w osb, bo przyszłam dopiero do 2 kl, niestety..
ewysz

Post autor: ewysz »

Mam pytanie - jak wyglądają zajęcia dodatkowe w OSB (te nie dla dzieci)? Jest jakiś limit wiekowy? Jak bardzo zaawansowanym trzeba być, by uczęszczać na grupę średniozaawansowaną? Dziękuje za informacje wszelkie.
Julenka

Post autor: Julenka »

Witam serdecznie :) Mam na imie Julia i mam skonczone 8 lat,od 1,5 roku uczeszczam na kolko baletowe, uwielbiam tanczyc balet,co prawda narazie to podstawy ale czuje ze to moja pasja i mysle coraz czesciej o tym zeby pojsc do szkoly baletowej w Poznaniu.Dowiadywalam sie juz o ta szkole i jeszcze 2 lata mam czasu aby tam pojsc :( poniewaz przyjmowani sa uczniowie po skonczeniu 3 klasy szkoly podstawowej.Bardzo chcialabym zaprzyjaznic sie z ludzmi ktorzy kochaja balet zeby moc o tym podyskutowac na tym forum,licze na rady starszych kolezanek ktore juz sa w tej szkole aby zasiegnac cennych wskazowek za ktore bede bardzo wdzieczna :) Pozdrawioam wszystkich milosnikow baletu i nie tylko JULKA :D
Agasiek

Post autor: Agasiek »

[color=green:20c3fa8857]15 maja 2010r.[/color:20c3fa8857] Drzwi Otwarte w godz.10-13.
Serdecznie zapraszam!! :)
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

A ja chcę się spytać: czy były przypadki przyjmowania osób do IV klasy, kiedy się nadawały? Z góry dzięki za odpowiedź :).
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Tak :)
ODPOWIEDZ