Dobra muzyka do ćwiczeń

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

SIsi, niestety nie ta:(
Ale mam inne nagrania lekcji, też śliczne!
PavlovaAnna

Post autor: PavlovaAnna »

Ja mam na DvD muzykę, wraz z lekcją konkursową, do której ćwiczę. Muzyka spoko, ale cwiczenia nierytmiczne, a niektóre nawet podważają zasady tańca klasycznego np.w battement tendu en de dans ręce idą en dehors... masakra!
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Tak Pavlova, lekcja przysłana w tym roku do naszej szkoły dla II klasy była faktycznie: FATALNA :?
raisa

Post autor: raisa »

(odnawiam temat)
A ja ostatnio w domu uwielbiam robić adagio przez...muzykę! Zawsze ćwiczę (i na środku i przy drążku) do "What A Wonderful World". Az chce się ćwiczyć!
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Ja zazwyczaj tańczę w domu przy klasyce, Lorencu (właściwie każda filmowa jest dobra, np., ze "Shreka", "Hair"), jazzie ("Lady Sing the blues" :wink: ), ostatnio Carla Bruni i Mercedes Sosa. :D A także piosenki fado, są cudne. :P
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

http://www.allegro.pl/item202043812_balet_cwiczenia_z_tanca_klasycznego_pianino.html

jak bylo, to przepraszam ;)
Cheryl

[quote:41a6ff0e7d="drCoppelius"]http://www.allegro.pl/item202043812_balet_cwiczenia_z_tanca_klasycznego_pianino.html

jak bylo, to przepraszam ;)[/quote:41a6ff0e7d]

Mam do Was prośbę. Wiem, ze drCoppeliius kierowała się dobrem użytkowników i chciała by nasi forumowicze mieli do czego ćwiczyć ale chciałabym Was prosić w imieniu raisy żebyście tego nie licytowali ze względu na nią.
Raisa upatrzyła to sobie i bardzo zapaliła się by top kupić (prosiła mnie bym nie dawała linka na forum bo zaraz ktoś zalicytuje).
Jeżeli mogę się do Was z taką serdeczną prośbą i posłuchacie ;) To będzie jej bardzo miło.

Piszę za nią bo obecnie nie ma jej przy komputerze.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

No wiesz wiele osob chce to mieć (np.ja) i ja też napiszę że nie licytujcie bo ja chcę. Zobaczymy kto wygra licytacje... :twisted:
Cheryl

Agaśku ale raisa miała to juz od dwana upatrzona i baardzo jej na tym zależy. Zrozumcie
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Właściwie to ja też.. :roll:
Zobaczymy kto wygra licytację... :twisted:
ODPOWIEDZ