Ja mam na DvD muzykę, wraz z lekcją konkursową, do której ćwiczę. Muzyka spoko, ale cwiczenia nierytmiczne, a niektóre nawet podważają zasady tańca klasycznego np.w battement tendu en de dans ręce idą en dehors... masakra!
(odnawiam temat)
A ja ostatnio w domu uwielbiam robić adagio przez...muzykę! Zawsze ćwiczę (i na środku i przy drążku) do "What A Wonderful World". Az chce się ćwiczyć!
Ja zazwyczaj tańczę w domu przy klasyce, Lorencu (właściwie każda filmowa jest dobra, np., ze "Shreka", "Hair"), jazzie ("Lady Sing the blues" :wink: ), ostatnio Carla Bruni i Mercedes Sosa. :D A także piosenki fado, są cudne. :P
Mam do Was prośbę. Wiem, ze drCoppeliius kierowała się dobrem użytkowników i chciała by nasi forumowicze mieli do czego ćwiczyć ale chciałabym Was prosić w imieniu raisy żebyście tego nie licytowali ze względu na nią.
Raisa upatrzyła to sobie i bardzo zapaliła się by top kupić (prosiła mnie bym nie dawała linka na forum bo zaraz ktoś zalicytuje).
Jeżeli mogę się do Was z taką serdeczną prośbą i posłuchacie ;) To będzie jej bardzo miło.
Piszę za nią bo obecnie nie ma jej przy komputerze.