Neno.
Ja wiem bardzo dobrze, iż to nie jest szczyt jej mozliwości, ale mówię że mi się podoba, chciałabym być taka chuda i tak rozciągnięta, niestety, ale zazdroszczę jej.
Hmm nie wiem gdzie to napisac ale jest to zwiazane z hmm rozicaganiem wiec jakos tak tutaj jakby przeszkadzalo to prosze przeniesc i z gory przepraszam. Wiec mam pytanie czy sa organizowane jakieś obozy w wakacje na których się rozciąga. Np może to być obóz baletu czy oczywiście najlepiej GA ale dla zupełnie zielonych w tych dziedzinach. Jeśli nie znacie czegoś takiego to jaki obóz taneczny (taniec współczeny) polecacie na którym się dużo rozciąga. Bardzo zależy mi właśnie na tym rozciąganiu.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Natomiast z Krakowskiego Centrum Baletowego i Tańca Współczesnego wybieramy sie na obóz do Zawoji wraz z gimnastyczkami. Będzie tam rozciąganie z panią z Ukrainy (tylko dla ludzi o mocnych nerwach :wink: ) i oczywiście zajęcia baletowe.
Madleeen a to w wakacje? :):) i w ktorym miesiacu? mozna sie jeszcze zapisywac w ogole moglabys mi podac jakies info albo stronke na ktorej cos pisze?
Willaf a jesli nie tancze towarzyskiego to tez mozna jechac? :)
[url]http://curtdanhauser.com/AG_Collecting/RhythmicGymnasticsSet_Big.jpg[/url]
Nie wiem czy to juz bylo ale...
Patrzcie, nawet lalka gimnastyczka powstala :P