Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nena

Post autor: Nena »

Wiem, że nie każda.
Ale wątpię, czy podasz mi przykład osoby bardziej rozciągniętej niż Kazakova, którą znasz.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Neno.
Ja wiem bardzo dobrze, iż to nie jest szczyt jej mozliwości, ale mówię że mi się podoba, chciałabym być taka chuda i tak rozciągnięta, niestety, ale zazdroszczę jej.

Princess.
Powiem tyle: masz racje:D
Julie

Post autor: Julie »

Hmm nie wiem gdzie to napisac ale jest to zwiazane z hmm rozicaganiem wiec jakos tak tutaj jakby przeszkadzalo to prosze przeniesc i z gory przepraszam. Wiec mam pytanie czy sa organizowane jakieś obozy w wakacje na których się rozciąga. Np może to być obóz baletu czy oczywiście najlepiej GA ale dla zupełnie zielonych w tych dziedzinach. Jeśli nie znacie czegoś takiego to jaki obóz taneczny (taniec współczeny) polecacie na którym się dużo rozciąga. Bardzo zależy mi właśnie na tym rozciąganiu.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Julie
Willaf

Post autor: Willaf »

Klub wigor.. (w Gdansku)yle ze tam jedziesz na taneic towrzyski..ale masz sporo zajec z baletu i Gimanstyki artystycznej własnie ;]]]
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Natomiast z Krakowskiego Centrum Baletowego i Tańca Współczesnego wybieramy sie na obóz do Zawoji wraz z gimnastyczkami. Będzie tam rozciąganie z panią z Ukrainy (tylko dla ludzi o mocnych nerwach :wink: ) i oczywiście zajęcia baletowe.
Julie

Madleeen a to w wakacje? :):) i w ktorym miesiacu? mozna sie jeszcze zapisywac w ogole moglabys mi podac jakies info albo stronke na ktorej cos pisze?
Willaf a jesli nie tancze towarzyskiego to tez mozna jechac? :)
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Niepotrafie czytać ze zrozumieniem, wybacz mi, to jest wyjazd zimowy, ale pewnie w lecie też coś będzie, tylko nie wiem czy z gimnastyczkami
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

[url]http://curtdanhauser.com/AG_Collecting/RhythmicGymnasticsSet_Big.jpg[/url]
Nie wiem czy to juz bylo ale...
Patrzcie, nawet lalka gimnastyczka powstala :P
Nena

Post autor: Nena »

Oł, jaka słodka ^^

Chcę taką na urodziny :P

Ciekawe, jaki ma nadszpagat ;)
Julie

Madleen a czy jesli to bedzie w wakacje napiszesz tu na forum albo na PRIV bardzo mi na tym zalezy bo na zimowe ferie to juz za pozno :(:(:( :)
ODPOWIEDZ