Nowy konkurs ! Cztery pory roku z baletem.

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
julianka

Post autor: julianka »

No to chyba muszę kupić okulary...
Katia

Post autor: Katia »

Julianka, przewidujemy Ci wielką karierę w cudownym baletowym świecie! :D

Tak poza offtopem to przejrzałam wszystkie zdjęcia i jestem w szoku... Są takie piękne! A niektóre naprawdę chwyciły mnie za serce :D Chyba zrezygnuję z umieszczenia tutaj swojej fotografii bo się tylko ośmieszę :P Torin będzie miał spory kłopot zapewne z wytypowaniem 1, 2 i 3 miejsca :D
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

nasz Torin nie bedzie typowal; zwycieskie zdjecie poznamy na skutek naszego glosowania , tj glosowania wszystkicch, ktorzy beda chcieli oddac swoj glos. A zatem tak samo zdjecie wytypuje Torin jak i Ty.
A swoje zdjecie mozesz zamiescic, bo tu nie chodzi tylko o wygranie ale tez i moze przede wszystkim o to, zebysmy sie lepiej poznali i zblizyli do siebie - my forumowicze, ktorzy w sumie i tak znamy sie czasem z samego tego forum jak te łyse konie :D
Katia

Post autor: Katia »

Ahhhaaaa... Takie buty... No to rozważę nad dodaniem swojego zdjęcia :D
A Ty [b:8063f27fad]Sagittaire[/b:8063f27fad], dodasz coś? :lol:
Sagittaire

ha! sprytne pytanie ;)
kusi mnie ostatnio ale nie wiem czy sie wyrobię, bo bym musiała skombinowac jakis baletowy atrybut, bo przeciez nie zrobię sobie zdjęcia z biletem do teatru albo z dvd :D
ale jesli sie nie wyrobie, to zrobie sobie zdjecie i zachowam na przyszly konkurs (mam tylko nadzieje, ze zdjecie sie wtedy wpisze w temat ale w sumie jak bedsie baletowe to zamieszcze i tak z tych celow, o ktorych pisalam.
inaenka

Post autor: inaenka »

haha, z biletem!! Dobre! To całkiem blisko "z baletem" - tylko jedna literka różnicy :D
Poza tym temat można szeroko rozumieć. Sagi, myślę, że sfotografowana, zmarznięta na kość, w deszczowy i wietrzny listopadowy wieczór, z biletem w łapce i pod drzwiami teatru, pięknie wkomponowałabyś się w galerii konkursowej ;)
Sagittaire

pomyślę;)
a moze by tak zmienic zasady gry i glosowac na pierwsze, drugie i trzecie miejsce??? 1 pkt, 2 pkt i 3 pkt; co o tym myslicie? bo jezeli o mnie chodzi to jeszcze 3 zdjecia to bym jakos z trudem ale jeszcze wygrala ale jednego nie jestem w stanie. a jeszcze miesiac caly konkursu... nie wiadomo co jeszcze wplynie
Father

Post autor: Father »

[quote:650bf81f4d="Sagittaire"] moze by tak zmienic zasady gry i glosowac na pierwsze, drugie i trzecie miejsce??? 1 pkt, 2 pkt i 3 pkt; [/quote:650bf81f4d]
Ciekawe? jak Ty sobie to technicznie wyobrażasz? Trzeba by najpirew wytypowac te trzy kandydatury.
[quote:650bf81f4d="inaenka"]Sagi,[/quote:650bf81f4d]
Fajny skrót Twojego nicku. Czy można Ciebie teraz tak nazywać?
margotczyk

Post autor: margotczyk »

:) Fajne!
A pora roku to chyba wczesna wiosna;
nieśmiała zieleń i ciepełko które poznać po strojach ogonkowiczów.

[size=9:68601ccac9]a u mnie minus szesnaście...[/size:68601ccac9]
Sagittaire

Jaromirze, a czy moge zapytac za czym kolejka ta stoi ?

[quote:71bd7d9741="Father"]jak Ty sobie to technicznie wyobrażasz?[/quote:71bd7d9741]
tak jak byly glosy na recenzje; jawnie w formie postow kazdy by napisal: miejsce 1 i 3 pkt przydzielam dla x; miejsce 2 i 2 pkt daje y, a miejsce 3 i 1 pkt daje z.

[quote:71bd7d9741="Father"]Czy można Ciebie teraz tak nazywać[/quote:71bd7d9741]
jasne, mozna mnie nazywac w kazdy sposob, ktory sie Wam podoba.

[quote:71bd7d9741="margotczyk"] u mnie minus szesnaście...[/quote:71bd7d9741]
no, to przynajmniej wymroziło wszystkie zarazy wirusowe, niech do nas tez ten mroz przyjdzie wreszcie
ODPOWIEDZ