Gimnastyka artystyczna/sportowa

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
raisa

Post autor: raisa »

może wyglądałoby to nie zbyt estetycznie ale...
zobaczymy w ogóle czy to się przyjmie
Gioia

Post autor: Gioia »

Gonia, ja byłam na tym filmie (Spadaj!) w sobotę w dużym Warszawskim multipleksie i na seansie było 5 osób łącznie ze mną i moim chłopakiem a sala była gigantyczna.
Tak więc może to jest przyczyna? Film chyba nie był mocno reklamowany, nikt z moich znajomych o nim nie słyszał i jak widać nie cieszy się dużym zainteresowaniem. Są kina, które stawiają tylko na "pewniaki" przynoszące zysk, a ten film chyba do takich nie należy. :?
raisa

Post autor: raisa »

A o czym dokładnie jest ten film? I czy jest na ekranach w Poznaniu?
Marysia W

Post autor: Marysia W »

No i jakie wrażenia?
Ja uważam, że faceci w GA to bezsens. Jeśli już, to właśnie akrobatyka czy GS, ale to OSTATECZNIE. :roll: Po prostu to nieestetyczne, brak dobrego smaku i wyczucia. :?
[size=7:4b8d97dd61]tutaj rzeczywiście nasuwała by się jedna myśl...[/size:4b8d97dd61]
just_me

Post autor: just_me »

Właśnie przez przypadek natknęłam się na artykuł o tym filmie... I generalnie opowiada on o bardzo utalentowanej dziewczynie, która się właśnie gimnastyką zajmuje, do czasu rozwodu jej rodziców zdaje się, kiedy postanawia rzucić sport. Po pewnym czasie trafia jednak do szkoły, gdzie spotyka trenera, który chce ją na nowo nauczyć miłości do jej dawnej pasji...
Mam nadzieję, że faktycznie o to chodzi w tym filmie. Powiem więcej, jak juz obejrzę :)
Joanna

Post autor: Joanna »

Recenzja - negatywna - nt. tego filmu: [url]http://www.europaeuropa.pl/rc/rc_0610266.php[/url]

_____

Marysiu - dlaczego 'ostatecznie'? GS w wykonaniu męskim jest moim zdaniem całkiem całkiem, widziałaś jaką budowę mają np. ci, co ćwiczą na drążkach czy obręczach? ;)
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

W Krakowie wyświetlają ten film w plazie. Muszę sie wybrac :D
Gioia

Post autor: Gioia »

Przeczytałam recenzję zamieszczoną przez Joannę. Nic dodać, nic ująć. :?
Aga

Post autor: Aga »

Widziałam ten film wczoraj i bardzo mi się podobał jest o zbuntowanej, bardzo pewnej siebie dziewczynie(gimnastyczce), która z powodu problemu z prawem trafiła do szkoły gimnastyki artystycznej (wcześniej ćwiczyła, tylko zostawiła to gdy dowiedziała się o rozwodzie rodziców- nie podeszła do ostatniej konkutrencji na zawodach). Oczywiście film kończy się happy end'em. Polecam.
Nena

Post autor: Nena »

[quote:aeaaa335c8="Aga"]gimnastyki artystycznej[/quote:aeaaa335c8]
A nie sportowej przypadkiem?
Nie widziałam na zwiastunie, żeby ćwiczyła z przyborami...
ODPOWIEDZ