Y czy V???

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Zocha

Post autor: Zocha »

hoho... gruszki, kojarzy mi sie tak bardziej klasycznie niz pomarancza :p

na probie doznajesz kontuzji, nadal mozesz zatanczyc, ale niesie to za soba ryzyko wiekszej kontuzji... zatanczysz czy nie?
Doma:)

Post autor: Doma:) »

nie zatańczę , gdyż lepiej nie nabawić się kontuzji a potem pokazać na co cię stać:)

po lekcji klasyki zjeść jabłko czy banana? :wink:
ebaleciara

Post autor: ebaleciara »

Kurcze, własnie teraz to bez przerwy robię :D. I co? I tańczę!

Oceniana lekcja na klasyce czy sprawdzian z biologii?

sprawdzian z billogi bo wykuje , a na klasyke nie zabardzo da się nauczyć:)

lepiej mieć nadwagę (dużą), czy być anorektyczką?
Agne$

Post autor: Agne$ »

Nadwagę bo ona niszczy w mniejszym stopniu zdrowie niż anorekcja, i nie powoduję (aż takich, bo zależy od człowieka ;) ) załamań psychicznych itp.

Być spełnionym, czy niespełnionym w tańcu z kiepską techniką?
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Agnes Słoneczko, co Ty???? -taka mądra dziewczynka, a pisze takie rzeczy :) . Ty chyba , o ile sie nie mysle ,mialas w rodzinie jakiegos lekarza, wiec proponuje podpytac. Anoreksja (taka prawdziwa i poządna) to inaczej umieranie z głodu!!!!! Żadne zmiany wywołane obżarstwem, mimo ze sa niekorzystne dla zdrowia jak cukrzyca, miazdzyca itd nie sa jednak umieraniem z glodu. Mój znajomy lekarz, jak mowil do czego sie dziewczyny dorabiaja anoreksją i to tu w Łodzi, to śmiem twierdzic, ze najgorszy tlusciun z cukrzyca i otyloscia ze szok nie robi sobie takiej szkody jak anorektyczka. On to nazywa własnie po imieniu: umieraniem z głodu. Zdania tu nie zmienie
Agne$

Post autor: Agne$ »

Sagittaire miałam na myśli lekką anoreksje, a nie taką, której jak się nie zatrzyma to doprowadzi do pewnej śmierci. Chciałam napisać, tak aby wyszło że duża nadwaga może być, ale anoreksja to nic dobrego, i nie zamierzałam wypisywać jak anoreksja niszczy życie i dawać jakiś informacji dodatkowych. Pytanie co lepsze, a ja odpowiadam że otyłość z malutkim uzasadnieniem, które jest prawdą bez jakiegoś przekazu, bo nie jest to temat w którym piszę się o poważnych rzeczach, a gdyby taki był to bym nic nie napisała, ponieważ nie jestem osobą, która powinna się na ten temat wypowiadać. Z prostej przyczyny, gdyż nie za dużo wiem o tej chorobie, lecz wiem tyle ile powinnam ; )

Mam nadzieję że już wiesz dlaczego tak napisałam :)
Nuna

Post autor: Nuna »

Byc niespełnionym w tańcu przez kiepską techinikę

salsa czy samba?

samba, wydaje mi się bardziej egzotyczna i weselsza:)

obóz baletowy 5 dniowy czy 2 tygodniowy? :)
sisha945

Post autor: sisha945 »

2 tygodniowy oczywiscie mozna sie wiecej nauczyc, lepiej wycwiczyc itd :)

tygodniowy oboz za granica czy 2tygidniowe warsztaty w Polsce? :)
ODPOWIEDZ