XV Międzynarodowa Konferencja Tańca Współczesnego
ja tez nie widze terminu wplaty, wiec nie tylko ty jestes oferma :D jest nas dwie :P
A tel. mam tylko do tego slaskiego teatru tanca. Tam chyba bedzie mozna sie o wszytsko dopytac, ale podkreslam ze nie jestem pewna : tel. (0-32) 281-82-53, 281-82-55,
fax (0-32) 281-82-52 . Jak juz cos bedzie wiadomo to daj znac abeille ;)
Jeszcze jedno pytanie... kto był w Poznaniu kiedys? I co według was jest lepsze, Poznan czy Bytom ? Pozdrawiam :)
A tel. mam tylko do tego slaskiego teatru tanca. Tam chyba bedzie mozna sie o wszytsko dopytac, ale podkreslam ze nie jestem pewna : tel. (0-32) 281-82-53, 281-82-55,
fax (0-32) 281-82-52 . Jak juz cos bedzie wiadomo to daj znac abeille ;)
Jeszcze jedno pytanie... kto był w Poznaniu kiedys? I co według was jest lepsze, Poznan czy Bytom ? Pozdrawiam :)
-
basiawysocka1
-
Stokrotka=)
Ja na 90% jadę do Bytomia :D Już nie mogę się doczekać! Musiałam wybrać pomiędzy warsztatami w Poznaniu a Konferencją, jednak po przeczytaniu postów i czysto matematycznej kalkulacji stawiam na Bytom :D To moje pierwsze w życiu warsztaty... :shock:
Edit: Tak się zastanawiam, może faktycznie umówilibyśmy się jakoś? Jadę sama i się boję.. :sad: Kto z trójmiasta/pomorza się wybiera? :D No i kto planuje nocleg w sali zbiorowej? (ile około osób jest w takiej jednej sali?)
Edit: Tak się zastanawiam, może faktycznie umówilibyśmy się jakoś? Jadę sama i się boję.. :sad: Kto z trójmiasta/pomorza się wybiera? :D No i kto planuje nocleg w sali zbiorowej? (ile około osób jest w takiej jednej sali?)