"Taniec Wampirów" - musical Romana Polańskiego

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Tranquility

Post autor: Tranquility »

hehe... może... :D [ -> pm]
Tranquility

Post autor: Tranquility »

dzis o 20.00 na ALE KINO! jest film Romana Polańskiego "Nieustraszeni zabójcy Wampirów" - ten, na podstawie którego zrobiony został musical, więc polecam zainteresowanym... :)
Siegfried

Post autor: Siegfried »

A po co to ogladac? Zajrzyjcie do watku Halloween. My mamy swjego wampira :twisted:
Paula

Post autor: Paula »

Nawet dwóch :) :P
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

http://www.lemontv.pl/pokaz.php?id=129&cat=12

filmik z próby.

btw. na tej samej stonie w dziale 'kultura' jest masa innych ciekawych filmików :)
NaFFa

Post autor: NaFFa »

ja jeszcze nie byłam ale mam wielką ochote sie wybrac.. jak jush to zrealizuje napewno zamieszcze moją opinię:)
Nusia

Post autor: Nusia »

Na stronie www.pawlowski.art.pl można posłuchać nowych utworów z "Tańca Wampirów" (ze starych zostało tylko "Na orbicie serc").
Niestety nie można ich ściągnąć, ale za to od maja będzie można kupić płytę :D
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Nie zauwazylam tego watku wiec odpowiem teraz. Bylam na "Tancu Wapmirow" i strrrasznie mi sie podobal. Szczegolnie profesorek ( jak ja bylam gral go Robert Rozmus :) ). Jezeli mialabym taka mozliwosc z przyjomnoscia obejzalabym go drugi raz 8)
Nena

Post autor: Nena »

Sprawozdanie prawie na świeżo :lol:

Tyle mam do powiedzenia, że było naprawdę ślicznie. Byłam trochę rozczarowana pierwszą częścią, ale po przerwie wszystko się rozkręciło i oglądałam już z zapartym tchem. Najbardziej podobał mi się chyba Jakub Szydłowski w roli Kukola - gdy przechodził obok mnie (a przechodził często, bo siedziałam prawie z samego brzegu i przy drzwiach), serce mi stawało, był okropny :lol:

Agata Załuska jako Sara dosłownie czarowała wszystkich swoim śpiewem. W życiu nie słyszałam takiego głosu... Chociaż bardzo podobał mi się także Łukasz Dziedzic jako Krolock (niesamowicie śpiewał i tak samo wyglądał :twisted:).

Duże wrażenie wywarł na mnie bal wampirów, wampiry wyłaniające się jakby znikąd i pouwieszane przy balkonach.

Szyję wystawiałam, ale nie zostałam ugryziona :lol: Szkoda...

Rozpisałam się, a mam do powiedzenia jeszcze tylko to:
Kto jeszcze nie widział, obecność po prostu obowiązkowa.

Pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ