STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA
Chyba cóś ze mną nie tak !
Bo Ashley zdecydowanie spełnia kanon "Miltona" który raczej zawsze mnie raził. A tu ...
A tu nie. Nie zwracałem w ogóle uwagi na tą jej faktycznie pająkowatość....
Czyżby to choreografia przykryła albo wręcz uzupełniła jej fizjonomie.
Oglądnąłem z dużą przyjemnością !
Torin
Bo Ashley zdecydowanie spełnia kanon "Miltona" który raczej zawsze mnie raził. A tu ...
A tu nie. Nie zwracałem w ogóle uwagi na tą jej faktycznie pająkowatość....
Czyżby to choreografia przykryła albo wręcz uzupełniła jej fizjonomie.
Oglądnąłem z dużą przyjemnością !
Torin
A ja właśnie stwierdziłam, że nie widzę jej chudości tylko taniec. Choreografia świetna, widać jakieś emocje, przekaz. Dziewczyna ma dobre rozciągnięcie- wszystko jest takie bez wysiłku. Rzeczywiście wygląda i tańczy dojrzale.
No a SW junior- fajny, śmiało można zamieścić ten filmik w temacie o seksowności tancerzy :D
No a SW junior- fajny, śmiało można zamieścić ten filmik w temacie o seksowności tancerzy :D
Błąkam się po tej zaczarowanej baletem Krainie Czarów, jak to Nowicjusz, i co krok trafiam na zjawiska zadziwiające. Ot, na przykład, dziś rzuciło mnie do tzw. Pogadalni. A tam patrzę i oczom nie wierzę, oto: STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA, czyli kronika wypadków miłosnych z lat 2005-2009. Przeglądam te 19 stron ze zdumieniem, czasem miłym nawet i pełnym zrozumienia. Ale cóż to? Ostatni wpis: 27 kwietnia 2009 roku, prawie trzy lata temu! Co się stało z tę religią? Gdzież ten bożek – grzeszny nieco jak słyszałem. Wiem, w Ameryce, a to dziś o skok tylko (internetowy). Więc gdzie jego wyznawczynie, oślepione „boskością”?
Oj, niewierności kobieca!
Oj, niewierności kobieca!
Ali, Bożek nie dośc że w Ameryce, to jeszcze NIE TAŃCZY ino uczy, więc mimo największej miłości i zaślepienia podziwiamy i wielbimy na odległość za dawne, ale juz nie obecne (bo nieobecne) wyczyny artystyczne. W innych wątkach jednak mozna odnaleźć i zauważyć slady nieustającej działalności Stowarzyszenia - przedstawiciele byli na gali baletowej w Kielcach gdzie Boski nie dośc , że był i tworzył choreografie (część wieczoru Chopin 4 razy 4), ale tez prezentował swoich synów. Podobnie było ze spotkaniami poświęconymi baletowi w OCH-Teatrze, które Boski powadził i organizował (przy niewielkiej pomocy nizej podpisanej ). Ale miłość, ogrzewana tak nikłym kontaktem z Boskim tli sie stałym, ale jednak słabszym płomieniem ;)