Indywidualne lekcje tańca

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Kkasia

Post autor: Kkasia »

[b:e07c3a63ed]LucyX1998[/b:e07c3a63ed],

Witam,

Czy możesz sie podzielic namiarami na nauczyciela baletu ?

Pozdrawiam,

Kasia
alsaganek

Post autor: alsaganek »

50 zł za h płacicie? Ja mam 3x w tygodniu indywidualne i płacę 110 za h (po rozpadzie studia, bo jak zajęcia indywidualne byłby we wspomnianym studiu płaciłam... Uwaga: 180 zł za h, wiem, że brzmi nieprawdopodobnie, ale na szczęście to był krótki czas. ok 1msc), w sumie tygodniowo ( jeszcze 3x po 25zł za sale) płacę 405zł. W porównaniu do was to duuużo, ale muszę przyznać, że są efekty, bo tańczę prawie od roku, a moim zdaniem dość dużo umiem jak na ten czas. (oczywiście nie planuję kariery, ale mogę się cieszyć z umiejętności :) )
Ola14

TRÓJMIASTOOO

Post autor: Ola14 »

Hej wznawiam temat po nowym roku :)
Mam prośbę, nie wiele osób sie wypowiedziało na temat tych indywidualnych lekcji, ale jeśli któś z Trójmiasta pobierał takie lekcje, to chętnie bym się dowiedziała kto mu tych lekcji udzielał albo chociaż jak znaleźlście swoich nauczycieli..????
Z góry dzięki ;)
Optimistiq

Post autor: Optimistiq »

Rozkopię trochę ten temat. ; )
Czy jeśli bierzesz lekcje prywatne, to masz możliwość występować w teatrach, filharmoniach itp? Bo ja chodzę do OB i tam mamy coroczny popis, na święta wystawiamy coś i jeszcze w międzyczasie występujemy w szkołach, centrach itp. a to wszystko jest zorganizowane. Lecz gdy masz prywatne lekcje to też jakoś się udzielasz na występach? Jak to jest..?...
sansa

Post autor: sansa »

czy ktoś może polecić nauczyciela w Krakowie, który udziela indywidualnych lekcji klasyki?
balletlover

Post autor: balletlover »

Czy ktoś wie kto w Lublinie udziela indywidualnych lekcji z tańca współczesnego? Chciałabym, żeby cena za godzinę nie przekraczała 50 zł. ;)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Jeśli ktoś poszukuje indywidualnych lekcji tańca klasycznego w KRAKOWIE to zapraszam do mnie.
Nauczę klasyki od podstaw, skoryguję na bieżąco błędy, pomogę przygotować się do egzaminu w Państwowej Szkole Baletowej lub poprowadzę repertuar.
O wszelkie dalsze informacje proszę pisać na PW.
balletlover

Post autor: balletlover »

Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie w Lublinie mozna brać lekcje indywidualne tańca klasycznego? ;)
bluberry

Post autor: bluberry »

Lekcje indywidualne - warszawa
Jesli ktos szuka lekcji indywidualnych w warszawie zapraszam do siebie. Moge pomoc w stylach balet, jazz, contemporary, lirycal, modern, gimnastyka, akrobatyka. Moge ulozyc choreografie. Jestem w stanie przygotowac do egzaminu do szkoly baletowej. Moge uczyc dzieci a takze doroslych.

Dodatkowych informacji udziele na pw.
wianka

Post autor: wianka »

indywidualne zajęcia to fajna sprawa, ale ja chyba wolę chodzić w grupie bo potrzebuję kontaktu z innymi ludźmi :) kiedyś przez jakiś czas chodziłam indywidualnie, ale jakoś średnio mi się podobało. teraz chodzę do akademii etoile i mam zamiar w następnym roku startować do szkoły baletowej, ale jeszcze mega dużo pracy mnie czeka, tak samo mówi moja trenerka. a może macie jakieś dobre rady co zrobić żeby się dostać?
ODPOWIEDZ