Indywidualne lekcje tańca
50 zł za h płacicie? Ja mam 3x w tygodniu indywidualne i płacę 110 za h (po rozpadzie studia, bo jak zajęcia indywidualne byłby we wspomnianym studiu płaciłam... Uwaga: 180 zł za h, wiem, że brzmi nieprawdopodobnie, ale na szczęście to był krótki czas. ok 1msc), w sumie tygodniowo ( jeszcze 3x po 25zł za sale) płacę 405zł. W porównaniu do was to duuużo, ale muszę przyznać, że są efekty, bo tańczę prawie od roku, a moim zdaniem dość dużo umiem jak na ten czas. (oczywiście nie planuję kariery, ale mogę się cieszyć z umiejętności :) )
TRÓJMIASTOOO
Hej wznawiam temat po nowym roku :)
Mam prośbę, nie wiele osób sie wypowiedziało na temat tych indywidualnych lekcji, ale jeśli któś z Trójmiasta pobierał takie lekcje, to chętnie bym się dowiedziała kto mu tych lekcji udzielał albo chociaż jak znaleźlście swoich nauczycieli..????
Z góry dzięki ;)
Mam prośbę, nie wiele osób sie wypowiedziało na temat tych indywidualnych lekcji, ale jeśli któś z Trójmiasta pobierał takie lekcje, to chętnie bym się dowiedziała kto mu tych lekcji udzielał albo chociaż jak znaleźlście swoich nauczycieli..????
Z góry dzięki ;)
-
Optimistiq
Rozkopię trochę ten temat. ; )
Czy jeśli bierzesz lekcje prywatne, to masz możliwość występować w teatrach, filharmoniach itp? Bo ja chodzę do OB i tam mamy coroczny popis, na święta wystawiamy coś i jeszcze w międzyczasie występujemy w szkołach, centrach itp. a to wszystko jest zorganizowane. Lecz gdy masz prywatne lekcje to też jakoś się udzielasz na występach? Jak to jest..?...
Czy jeśli bierzesz lekcje prywatne, to masz możliwość występować w teatrach, filharmoniach itp? Bo ja chodzę do OB i tam mamy coroczny popis, na święta wystawiamy coś i jeszcze w międzyczasie występujemy w szkołach, centrach itp. a to wszystko jest zorganizowane. Lecz gdy masz prywatne lekcje to też jakoś się udzielasz na występach? Jak to jest..?...
-
balletlover
-
balletlover
Lekcje indywidualne - warszawa
Jesli ktos szuka lekcji indywidualnych w warszawie zapraszam do siebie. Moge pomoc w stylach balet, jazz, contemporary, lirycal, modern, gimnastyka, akrobatyka. Moge ulozyc choreografie. Jestem w stanie przygotowac do egzaminu do szkoly baletowej. Moge uczyc dzieci a takze doroslych.
Dodatkowych informacji udziele na pw.
Jesli ktos szuka lekcji indywidualnych w warszawie zapraszam do siebie. Moge pomoc w stylach balet, jazz, contemporary, lirycal, modern, gimnastyka, akrobatyka. Moge ulozyc choreografie. Jestem w stanie przygotowac do egzaminu do szkoly baletowej. Moge uczyc dzieci a takze doroslych.
Dodatkowych informacji udziele na pw.
indywidualne zajęcia to fajna sprawa, ale ja chyba wolę chodzić w grupie bo potrzebuję kontaktu z innymi ludźmi :) kiedyś przez jakiś czas chodziłam indywidualnie, ale jakoś średnio mi się podobało. teraz chodzę do akademii etoile i mam zamiar w następnym roku startować do szkoły baletowej, ale jeszcze mega dużo pracy mnie czeka, tak samo mówi moja trenerka. a może macie jakieś dobre rady co zrobić żeby się dostać?