Na czym (prócz nerwów) grają Forumowicze? ;)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Monia

Post autor: Monia »

Jak już kilka osób tak i ja gram na flecie i śpiewam:) Chociaż to drugie gorzej wychodzi :oops: Ale zgadzam się z NaFFa- nie ma jak taniec! :wink:
ames

Post autor: ames »

mnie też nie ominęła gra na flecie w podstawówce, ale jak pamiętam chyba tylko przez rok i to za karę cała klasa grała!było to coś strasznego...!!!Potem 4lata w ognisku na gitarze klasycznej, wtedy też zaczęłam uczyć się troszke sama na pianinie. Gitarę porzuciłam na rzecz oboju. Niestety tylko 2 lata w szkole muzycznej 2-go stopnia (+ fortepian obowiązkowy)...nie dałam rady...a szkoda, czasami gram, ale tylko na pianinie i rzadko na gitarze, a obój był niestety szkolny :cry:
kleo

Post autor: kleo »

Ja już ósmy roczek męczę się z moim rozstrojonym pianinem.
15 maja mam dyplom i żegnaj pieśni.Sama nie wiem czy się cieszyć czy plakać :?:
Maron

Post autor: Maron »

chodzisz do jakiegoś ogniska czy do szkoły muzycznej?
kleo

Post autor: kleo »

Wlaśnie w tym roku kończę szkolę muzyczną I-szego stopnia a zaczynalam w ognisku muzycznym :)
mauxion

Post autor: mauxion »

a ja od roczku ucze się grać na skrzypeczkach :) uwielbiam wkurzac sąsiadów moim nieudolnym jeszcze graniem :twisted: mam nadzieje że jest we mnie jakaś iskierka która się rozpali, a jak nie to trza szukac innych instrumentów 8)
Nena

Post autor: Nena »

Będzieszjeszcze geniuszem, zobaczysz :D Moja sąsiadeczka też zaczynała jako nieudolna, fałszująca skrzypaczka, a teraz jak gra, to aż fajnie posłuchać ;)
mauxion

Post autor: mauxion »

jak miło że wierzysz w moje zdolności :D sam nie wierze w nie ale może cosik sie odkryje :wink: np. zostane wirtuozem ( marzenie) :lol:
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

Ja na samym początku miałem zostać skrzypkiem lecz nic z tego nie wyszło potem grałem trochę na pianinie aż wkońcu zsotałem flecistą poprzecznym.
Moją największą wpadką był Taniec Węgierski J.Brahmsa podczas egzaminu półrocznego w II kl. Szkoły Muzycznej w połowie utworu zaciołem się bo nie wiedziałem co grać dalej... :oops:
Lirael

Post autor: Lirael »

Na flecie od 3 lat.
Na gitarze klasycznej już dawno nie grałam, ael sobie dziś z piwnicy przyniosę i zagram.
Na keybordzie od 6 lat. Ale marnie mi idzie. Nuty to dla mnie istne zło xD
Śpiewam. W chórze, w domu. Najlepiej mi się śpiewa w pustym pomieszczeniu bez nikogo oprócz mego dyktafona ;33

Zamierzam nauczyć się grać na skrzypcach i gitarze elektrycznej jeszcze.
ODPOWIEDZ