Co zawdzięczacie temu forum?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Buuu....a ja tez bylam i chcialam sie "zaznajomic"...Nikt nie odpowiedzial na moje pytanie czy sie wybiera ktos :(
Torin

Post autor: Torin »

Boś się zdaje sie waćpanna za późno zadeklarowała. Towarzystwo warszawskie pewnie już siedziało u towarzystwa poznańskiego na siakiejś kawie a nie na internecie :)

Torin
Olimpia

No pewnie masz racje kochany (jak zawsze :) ), ale oni tez sie wczesniej nie deklarowali ze beda. Jakos bez echa ta wizyta w Pyrlandii przeszla.
carewna

Post autor: carewna »

Ah Kasiu alez nie ma za co,mam nadzieje ze nie zawiodlam i wielkie dzieki jeszcze raz za wiesz co !!!
Olipio a gdzie Ty sie pytalas? Bo nie wpadlo mi to w oko,tak bym cos skrobnela Tobie.
Warszawskie grono opowiedzialo sie wczesniej tylko ze na watku nie poznanskim moze dlatego nie zauwazylas ale mysle, ze co sie odwlecze to poczeka :)
Olimpia

No ja chyba w "o wszystkim i o niczym", ale w ogole to za pozno sie za to zabralam :) Obserwowalam Cie bacznie carewno z widowni :) Siedzialam w 5 rzedzie.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

hahaha, ja i moja koleżanka Ania siedziałysmy w 4 rzędzie nieco z lewej (patrząc od widowni) a Milton w 2 rzędzie :P No to następnym razem będziemy uwazniejsi
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Oj...
szkoda, że i mi się nie udało z Wami zaznajomić... ;(
Scarpia

Post autor: Scarpia »

Ależ Cheryl, trudno się zaznajamiać z widzami jak się jest na scenie czerwonym łabędziem... :wink: :wink:

[quote:89d785b7e6="Olimpia"](...)Jakoś bez echa ta wizyta w Pyrlandii przeszla.[/quote:89d785b7e6]
A no bo tak to już często w baletowym życiu bywa, że to co najważniejsze przeważnie jednak pozostaje w ukryciu, droga Olimpio.
Poza tym jestem bardzo zazdrosny o wszystkie poznańskie łabędzie na scenie i choć to może nieładnie i niemądrze sie przyznawać, ale najchętniej przy okazji wystawiania "Jeziora" chciałbym być z nimi sam na widowni, żeby tańczyły dla mnie i tylko dla mnie... i absolutnie dla mnie.... i dla nikogo innego... jak tylko dla mnie...
Seulement pour moi et personne d'autre !
Nur für mich und niemand andere!
Non nessuno soltanto per me ed altro!
¡Sólo para mí y para nadie más!
Только для меня и никого больше!

:684: :twisted: :D :wink: (ufff... chyba powinienem zmienić ksywkę na von Rothbart :lol: :wink: )

[quote:89d785b7e6="Kasia G"]kolejne znajomosci baletowe, Wielkie podziekowania dla Scarpii za pomoc, bilety, opieke i w ogóle za wsio :) oraz dzięki i całuski dla carewny (juz ona wie za co ;) ) To był super wypad do Poznania, w którym przezycia artystyczne okazały siew cale nie najwazniejsze (ale Maks W. jak Zygfryd był boski) :razz:[/quote:89d785b7e6]

Było mi ogromnie miło poznać "na żywo" Przemiłą, Szanowną Administratorkę z koleżanką. No i cieszę się że przy okazji znajmości tejże Administratorki miałem sposobność po raz pierwszy uścisnąć dłoń Najlepszego Obecnie Panującego nam Tancerza Maksima W. :D :D :)
M.

Post autor: M. »

Bez widowni? O nie! Specyficzna i za każdy razem trochę inna, charakterystyczna dla tego jedynego wieczoru widownia to integralna część wydażenia jakim jest wystawienie spektaklu. W życiu nie chciałabym oglądać bez widowni! No chyba, że widownia rozmawia w trakcie przedstawienia, czego nieciepię... Poza tym uwielbiam ich obserwować, albo wspólnie bić brawo na stojąco do bólu rąk. Przedstawienia oglądanego samemu nie możnaby tak samo przeżyć, a i przerwy bez widowni były by o wiele nudniejsze...
carewna

Post autor: carewna »

No ale Scaria jest widocznie indywidualista :wink:
a moze egoista bo tylko by chcial dla siebie ;)
nie badz taki podziel sie z innymi
dzielac z innymi radosc masz wiecej radosci o wiele
ODPOWIEDZ