zmiany graficzne?

Sprawy formalne Forum
Ariodante

Post autor: Ariodante »

Moze jestem maruda, ale meczy mnie troche ten taniec nowoczesny. Moze jednak zostawic na oddzielnej tablicy? Wrzucenie do worka z BALETEM az tak wiele nie zmieni na korzysc, a bedzie przejrzysciej, jesli zostawimy jak jest. Chyba wszyscy juz przywykli do tego, a za duzo zmian na raz to chyba tez niedobrze.
sisi

Post autor: sisi »

no nie wiem... pamietaj ze rozdzielanie niesie tez za sobą podatkową ilosc miejsca, a nasze form i tak już jest "długie". Poza tym, t. wsp. byłby pod wszystkimi tablicami baletowymi, nawet za kursami. Nie jest to też az tak wielki dział zeby miał jakies wielkie znaczenie....
Julcia

Post autor: Julcia »

[quote:48daa60416="Ariodante"]
jeszcze jedno: ktos juz wspominal o tym, chyba Czajori - chodzi o to, czy damy mozliwosc wpisow w "aktywnej" czesci Kompendium wszystkim, czy tylko zarejestrowanym czlonkom? Chodzi o propozycje hasel, komentarze - rzceywiscie, wiele osob zapisuje sie tylko po to, zeby zostawic jeden, dwa posty, a to nie ma sensu.[/quote:48daa60416]

Wydaje mi się, że można dać taką możliwość, cześci najaktywniejszych i zajerestrowanych użytkowników. Myślę, że możemy poprosić kogoś o napisanie czegoś, a potem moderator to dopisze np. do tablicy Libretta.
Nefretete

Post autor: Nefretete »

[quote:e000a083a9="Ariodante"] Moze jednak zostawic na oddzielnej tablicy? Wrzucenie do worka z BALETEM az tak wiele nie zmieni na korzysc, a bedzie przejrzysciej, jesli zostawimy jak jest. Chyba wszyscy juz przywykli do tego, a za duzo zmian na raz to chyba tez niedobrze.[/quote:e000a083a9]

mnie osobiscie obecnosc baletu i tanca wspolczesnego w jednym dziale nie przeszkadza. wrecz przeciwnie - to sugerowałoby charakter tych tablic - tzn dyskusje o tancu. ale jak beda osobno to nie bede sie burzyć :)
sfra

Post autor: sfra »

Ja jestem z atym by wrzucić taniec wsp. do DYSKUSJI.
sfra

Post autor: sfra »

Kiedy wprowadzamy zmiany ?
sisi

Post autor: sisi »

ja bym była za tym, zeby jak najszybciej, ale jeszcze tranq musi się zgodzić... tak jak mówiliśmy wczesniej: najpierw poprzestwiamy tablice i damy słownik na zachętę, a potem stopniowo będziemy dodawać kolejne rzeczy.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

ok, wprowadzajmy zmiany... :D
Ariodante

kto sie chce tym pobawic? Najpierw trzeba przemianowac tablice.

ok, zorbie najpierw taniec wposlczesny, a potem chlopcy sie moga pobawic, kiedy juz sie pojawia, bo widze, zenikogo nie ma.
Ariodante

Ok, przenioslam taniec wspolczesny - tylko musicie opisac, co w tym pokoju ma byc dyskutowane, bo poprzednia notka byla zbyt ogolnikowa.

Mysle, ze zanim przeniesiemy Pogadalnie na dol, trzba to jasno napisac, zeby nie bylo "paniki" ;-). Zaraz to zrobie.

Ok, zrobione. teraz zostawie komus innemu frajde pozostalych zmian: trzeba ujawnic tablice Kompendium, przmianowac VARIA no i przeniesc Pogadalnie.
ODPOWIEDZ