Skąd się wzieły wasze nicki?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Czajori

Post autor: Czajori »

W takim razie wolę niebo bezgwiezdne, i to bardzo, bardzo zachmurzone. :twisted:
Father

Post autor: Father »

Ale faktem jest,że statystyczna kobieta woli facetów brzuchatych bo to słyszalem, gwarantuje bezpieczeństwo. No i ja mam kompleksy.
Scarpiaku. To dobre z tym tasiemcem. Czyżbyś mi sugerował jego posiadanie?
groteska

Post autor: groteska »

Wow. To ja stawiam na ciagla adrenaline :P
Maron

Post autor: Maron »

statystyki kłamią, Tatuś :P
groteska

Post autor: groteska »

"Statystyka jest jak kostium bikini: duzo odslania, ale zaslania to, co najistotniejsze" - tak mi sie przypomnialo :P

Przepraszam za offtop
Torin

Post autor: Torin »

[quote:34aca76fc2]Torin! Możesz być tak uprzejmy i wyjasnić skąd wziąłeś Swój nick? Bo on mi się torem kojarzy.[/quote:34aca76fc2]

Taaaak - zawołanie moje w rodzie już od wieków.
Dawniej w wiekach dawnych a lepszych na pewno, występowało jako Thorin.
Najzacniejszym przedstawicielem rodu noszącym to imię był Thorin II Dębowa Tarcza [i:34aca76fc2]krasnoludem wspaniałej i dumnej postawy[/i:34aca76fc2] będąc czyny swe rozsławił na całe Śródziemie co niejaki J.R.R. Tolkien opisał w swoim dziele "Hobbit, czyli tam i z powrotem" ;) :) :D

Torin
p.s.
Olimpia - chwalipieta, Olimpia - chwalipięta ;)
Father

O Boże Torin! W Twoich żyłach płynie błękitna krew.
Grotesko! Tak to co napisalaś jest paradoksem statystyki dlatego dla niej stworzono odpowiedni dział nauki pozwalajacy na własciwą jej interpretację.
Nie wiem dlaczego ale zawsze lubię wpatrywać się w Twój avatar.
M.

Post autor: M. »

[quote:ff5b9f9799="Father"]Ale faktem jest,że statystyczna kobieta woli facetów brzuchatych bo to słyszalem, gwarantuje bezpieczeństwo[/quote:ff5b9f9799]
[quote:ff5b9f9799="groteska"]"Statystyka jest jak kostium bikini: duzo odslania, ale zaslania to, co najistotniejsze" [/quote:ff5b9f9799]

Lol, a "gdy statystyczny mężczyzna wychodzi z psem na spacer, to każdy z nich ma po trzy nogi" ... nie, zdecydowanie nie należy zbytnio ufać tej nauce :twisted:

[quote:ff5b9f9799="Father"]Nie wiem dlaczego ale zawsze lubię wpatrywać się w Twój avatar.[/quote:ff5b9f9799]
To ci dopiero romantyzm XXI wieku :D
Father

Wiesz M. To forum skupia wyjątkowe dziewczyny o szczególnym poczuciu estetyki poza tym Ich prawie jednocyfrowy wiek szczegolnie predystynuje do takich a nie innych upodobań.Prawdopodobnie część znich za jakiś czas zmieni zdanie.
Minarei

Post autor: Minarei »

A mój...mój jest z nikąd :) Moja przyjaciółka wymyśliła kiedyś "Minerai" a ja przekręciłam na Minarei :)

Ale jakby istniała "minarei" w jakimś balecie to by się nawet całkiem dobrze składało :D
ODPOWIEDZ