Skąd się wzieły wasze nicki?
[quote:34aca76fc2]Torin! Możesz być tak uprzejmy i wyjasnić skąd wziąłeś Swój nick? Bo on mi się torem kojarzy.[/quote:34aca76fc2]
Taaaak - zawołanie moje w rodzie już od wieków.
Dawniej w wiekach dawnych a lepszych na pewno, występowało jako Thorin.
Najzacniejszym przedstawicielem rodu noszącym to imię był Thorin II Dębowa Tarcza [i:34aca76fc2]krasnoludem wspaniałej i dumnej postawy[/i:34aca76fc2] będąc czyny swe rozsławił na całe Śródziemie co niejaki J.R.R. Tolkien opisał w swoim dziele "Hobbit, czyli tam i z powrotem" ;) :) :D
Torin
p.s.
Olimpia - chwalipieta, Olimpia - chwalipięta ;)
Taaaak - zawołanie moje w rodzie już od wieków.
Dawniej w wiekach dawnych a lepszych na pewno, występowało jako Thorin.
Najzacniejszym przedstawicielem rodu noszącym to imię był Thorin II Dębowa Tarcza [i:34aca76fc2]krasnoludem wspaniałej i dumnej postawy[/i:34aca76fc2] będąc czyny swe rozsławił na całe Śródziemie co niejaki J.R.R. Tolkien opisał w swoim dziele "Hobbit, czyli tam i z powrotem" ;) :) :D
Torin
p.s.
Olimpia - chwalipieta, Olimpia - chwalipięta ;)
[quote:ff5b9f9799="Father"]Ale faktem jest,że statystyczna kobieta woli facetów brzuchatych bo to słyszalem, gwarantuje bezpieczeństwo[/quote:ff5b9f9799]
[quote:ff5b9f9799="groteska"]"Statystyka jest jak kostium bikini: duzo odslania, ale zaslania to, co najistotniejsze" [/quote:ff5b9f9799]
Lol, a "gdy statystyczny mężczyzna wychodzi z psem na spacer, to każdy z nich ma po trzy nogi" ... nie, zdecydowanie nie należy zbytnio ufać tej nauce :twisted:
[quote:ff5b9f9799="Father"]Nie wiem dlaczego ale zawsze lubię wpatrywać się w Twój avatar.[/quote:ff5b9f9799]
To ci dopiero romantyzm XXI wieku :D
[quote:ff5b9f9799="groteska"]"Statystyka jest jak kostium bikini: duzo odslania, ale zaslania to, co najistotniejsze" [/quote:ff5b9f9799]
Lol, a "gdy statystyczny mężczyzna wychodzi z psem na spacer, to każdy z nich ma po trzy nogi" ... nie, zdecydowanie nie należy zbytnio ufać tej nauce :twisted:
[quote:ff5b9f9799="Father"]Nie wiem dlaczego ale zawsze lubię wpatrywać się w Twój avatar.[/quote:ff5b9f9799]
To ci dopiero romantyzm XXI wieku :D