musicale to przepiękne przedstawienia, a w szczególności te, które wywodzą się z Francji. Poprostu kocham francuskie musicale! A w szczególności: Le roi soleil, Noter Dame i Romeo et Juliette : ) polecam
a ja chodze do szkoly gdzie przygotowują mnie musicali bede aktorem sceny muzycznej ( jesli sie uda;>) w kazdym razie tu w Gliwicach mamy duzo musicali. Poza gliwicami polecam Chizys Christ, a musical na ktory chcialabym sie wybrac to koty i to do warszawy do Romy;>
Ja bardzo lubię "Upiora w operze", ale w wersji filmowej. Normalnie się zakochałam. A to wszystko dzięki mojej kumpeli ;D Ale najbardziej w całym filmie podobają mi się dwa momenty: rozwalenie kandelabru na koniec i na początku- smarowanie point kalafonią ;D
co do samego tematu: 'co sądzicie o musicalach?':
ja sądzę, że fajnie, że są :wink: !
Fajnie jest sobie pooglądać musical, zależy to oczywiście od humoru, ale gdyby ich nie było to co oglądalibyśmy jeśli naszłaby nas na nie ochota??!
hi hiiii... Zrozumiał ktoś coś?
ze sa swietne, lacza w sobie genialne pierwiastki muzyki tanca i spiewu, dzieki czemu moga realizowac rozne spektakle, i ogolnie ze jakos nadaly pewien tor mojemu zyciu :D
łączą też fanów muzyki, tańca i śpiewu!
Sam film muzyczny łączy tylko fanów muzyki i śpiewu, film taneczny: fanów muzyki i tańca, a musical łączy nas wszystkich!
Happy!!