Pytania i sugestie dotyczące działania Forum; porady techniczne (np. jak zamieścić emblemat).
NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW PROSIMY O ZAPOZNANIE SIĘ Z REGULAMINEM FORUM!
Mam to samo co Maron, da się coś z tym zrobić?
A jeżeli nie to można chociaż prosić o informację od administratorów, kiedy skórka domyślna przestanie być świąteczna? ;) Przypuszczam że po powrocie do zwykłej śnieg też zniknie.
no wlasnie jak wylaczyc ten ch...ny snieg? strasznie to irytujace bo wszelkie ruchome elementy w miejscach gdzie chodzi glownie o czytanie sa bardzo niemile widziane. ustawiona skorka oczywiscie sub silver, domyslnej wole nie komentowac ;)
nie wiem czy ktoś też ma ten problem ale jak otwieram stronę tytułową forum to pokazuje mi się tylko ten dół (ta ramka gdzie jest napisane kto był ostatnie 24 godz na forum, kto ma urodziny itp), by dostać się do jakiegokolwiek działu muszę wchodzić przez wyszukiwarkę
edit. już naprawiłam :) tak się robi na tej skórce z padającym śniegiem
No niestety posypała się skórka "zimowa" - ewidentnie forum stwierdziło, że czas zakończyć okres śniegowy.
Skórka ta została odinstalowana śnieg usunięty. A ja dokładniej przyjrzę się co się stało w niedzielę. Mam nadzieję, że do tego czasu nic się nie uwali więcej !
Torin
przybywający chwilowo na dobrowolnym zesłaniu bez internetowym - ale ten czas się kończy :)
Cześć! A ja mam taki dziwny problem: ciągle pokazuje mi się, że jestem zalogowana. Nawet jak się nie loguję :D .(mam wyłączoną funkcję "zaloguj przy każdej wizycie").co zrobić żeby tak nie było? :lol:
Cóż najpierw polecę standardową procedurę, wyczyścić historię odwiedzanych stron ciasteczka pamięć podręczną sesje zapamiętane.
Uczynić to zeznać czy pomogło :)