Katowice - Nova Szkoła Tańca - balet dla dorosłych :)

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
Katia

Post autor: Katia »

Jaa!!!! :D:D:D
ANKA19896

Post autor: ANKA19896 »

ja też:) chyba będę najstarsza ( 21 lat) oj starość nie radość:P a wie ktoś może kto lepiej prowadzi zajęcia Pani A.Urbacz czy M.Mazurkiewicz?
tamina

Post autor: tamina »

Anka ja mam 23 :D na pewno się zapiszę , ale jeszcze nie wiem czy 8 lutego. Dobrze by było jeśli ktoś kto był już tam na zajęciach mógłby sprecyzować jak wygląda pierwszy raz.
mentolowa

Post autor: mentolowa »

A co do stopnia zaawansowania; jesteście bardzo początkujące czy to i owo już potraficie? Ja osobiście chodziłam na klasykę przez bardzo krótki czas jak byłam mała więc to nie ma żadnego odniesienia do tego co dzisiaj potrafię. A może raczej czego nie potrafię :D
Ale właśnie przez to balet to moja niespełniona ambicja i coś do czego mnie cholernie ciągnęło od zawsze. ; ))
tamina

Ja jestem bardzo początkująca nigdy w życiu nie tańczyłam , pomijając taniec dyskotekowy czyli nijaki :)
mentolowa

O, to czuję się nieco uspokojona :D
Katia

Zajęcia prowadzone przez Małgosię są świetne, tylko szkoda, że tak krótkie. Godzina to mało, ja to bym mogła dłużej :(

Mam nadzieję, że nie odejdziecie, bo ostatnio było tak, że były 3 dziewczyny, które potem przestały chodzić i zostałam sama. Potem zamknęli grupe, ale dobrze że wznowili :D

Tak btw ja mam 16 lat :P
mentolowa

Nie ma szans żebym odeszła z tych zajęć - strasznie się napaliłam i nawet jak nie będzie mi szło to będę nad sobą pracować, pracować i jeszcze raz pracować. O! :D

Tak, ja też jestem słodką szesnastką, wg roku siedemnastką ; )
tamina

muszę jeszcze baletki kupić i coś do ćwiczeń, Katia ma już pewnie wszystko ;-)
Katia

[b:b6196bff1b]mentolowa[/b:b6196bff1b], podoba mi się Twoje podejście :D

[b:b6196bff1b]tamina[/b:b6196bff1b], jeśli chodzi o ubiór to mam wszystko... Ba, nawet więcej... body, baletki, pointy, teraz czekam na trykot... Tylko gorzej z tym, co ważniejsze. Zapał, chęć i wielka miłość do baletu niestety przerasta moje możliwości.

cholernie się cieszę, że będzie tyle osób :)
Już was uwielbiam... :):)
ODPOWIEDZ