Katowice - Nova Szkoła Tańca - balet dla dorosłych :)
A co do stopnia zaawansowania; jesteście bardzo początkujące czy to i owo już potraficie? Ja osobiście chodziłam na klasykę przez bardzo krótki czas jak byłam mała więc to nie ma żadnego odniesienia do tego co dzisiaj potrafię. A może raczej czego nie potrafię :D
Ale właśnie przez to balet to moja niespełniona ambicja i coś do czego mnie cholernie ciągnęło od zawsze. ; ))
Ale właśnie przez to balet to moja niespełniona ambicja i coś do czego mnie cholernie ciągnęło od zawsze. ; ))
Zajęcia prowadzone przez Małgosię są świetne, tylko szkoda, że tak krótkie. Godzina to mało, ja to bym mogła dłużej :(
Mam nadzieję, że nie odejdziecie, bo ostatnio było tak, że były 3 dziewczyny, które potem przestały chodzić i zostałam sama. Potem zamknęli grupe, ale dobrze że wznowili :D
Tak btw ja mam 16 lat :P
Mam nadzieję, że nie odejdziecie, bo ostatnio było tak, że były 3 dziewczyny, które potem przestały chodzić i zostałam sama. Potem zamknęli grupe, ale dobrze że wznowili :D
Tak btw ja mam 16 lat :P
[b:b6196bff1b]mentolowa[/b:b6196bff1b], podoba mi się Twoje podejście :D
[b:b6196bff1b]tamina[/b:b6196bff1b], jeśli chodzi o ubiór to mam wszystko... Ba, nawet więcej... body, baletki, pointy, teraz czekam na trykot... Tylko gorzej z tym, co ważniejsze. Zapał, chęć i wielka miłość do baletu niestety przerasta moje możliwości.
cholernie się cieszę, że będzie tyle osób :)
Już was uwielbiam... :):)
[b:b6196bff1b]tamina[/b:b6196bff1b], jeśli chodzi o ubiór to mam wszystko... Ba, nawet więcej... body, baletki, pointy, teraz czekam na trykot... Tylko gorzej z tym, co ważniejsze. Zapał, chęć i wielka miłość do baletu niestety przerasta moje możliwości.
cholernie się cieszę, że będzie tyle osób :)
Już was uwielbiam... :):)