Klasyczna czy romantyczna?
[quote:d344a13b7b="sari"] Choć teraz dopuszcza się różne innowacje i można zobaczyć w paczce klasycznej dziewczyny niekoniecznie smukłe, to jednak mnie się to nie podoba.
[/quote:d344a13b7b]
Dzięki Sari :evil:
To mnie dobiłaś.
Ja nawet nie chcę kasety z występów oglądać!!!!!!!!!!!
Podeptam ją i wyrzuce.
To było totalne amatorstwo w moim wykonaniu i w dodatku niekoniecznie ładne dla oczu ponieważ byłam w paczce klasycznej,a w niej to ja wogóle wyjść nie powinnam.
Ps. Przepraszam drogich moderatorów za offtop i wszystkich innych na forum, ale nie mogłam się powstrzymać żeby teog nie napisać.
[/quote:d344a13b7b]
Dzięki Sari :evil:
To mnie dobiłaś.
Ja nawet nie chcę kasety z występów oglądać!!!!!!!!!!!
Podeptam ją i wyrzuce.
To było totalne amatorstwo w moim wykonaniu i w dodatku niekoniecznie ładne dla oczu ponieważ byłam w paczce klasycznej,a w niej to ja wogóle wyjść nie powinnam.
Ps. Przepraszam drogich moderatorów za offtop i wszystkich innych na forum, ale nie mogłam się powstrzymać żeby teog nie napisać.
Bajaderko, czyś ty zwariowała???? Jeśli uważasz, że z twoimi nogami jest coś nie tak, to jesteś w wieeeelkim błędzie. Wyglądasz tak, jak wyglądać powinnaś i ślicznie tańczysz. Ślicznie!! Niejedna ci to powie!
Proszę cię, bo takim gadaniem to mnie dobijasz...
Proszę wybaczyć, że napisałam to w tym temacie (cd na pw;)), ale wszystkich tu należy uświadomić, że Bajaderka jest zbyt ostra w ocenianiu samej siebie.
Zresztą, ja miałam na myśli przede wszystkim balety już profesjonalne, nie coroczne występy szkółek, gdzie czasem cała grupa ubrana jest w krótkie paczki.
pozdr :)
Proszę cię, bo takim gadaniem to mnie dobijasz...
Proszę wybaczyć, że napisałam to w tym temacie (cd na pw;)), ale wszystkich tu należy uświadomić, że Bajaderka jest zbyt ostra w ocenianiu samej siebie.
Zresztą, ja miałam na myśli przede wszystkim balety już profesjonalne, nie coroczne występy szkółek, gdzie czasem cała grupa ubrana jest w krótkie paczki.
pozdr :)
Ja uprzejmie i spokojnie proszę o zakończenie dyskusji na mój temat. Wiem iż ją sama zaczęłam, ale nie chce żeby się dalej ciągnęła i żeby ktokolwiek mnie pocieszał.
Jeśli będę chciała, to wrzuce filmik do internetu. Jeśli nie, to trudno.
I tak nic nadzwyczajnego nie zobaczycie, prócz amatorskiego zatańczenia wariacji z Bajadery.
KONIEC OFFTOPU!
:evil:
Jeśli będę chciała, to wrzuce filmik do internetu. Jeśli nie, to trudno.
I tak nic nadzwyczajnego nie zobaczycie, prócz amatorskiego zatańczenia wariacji z Bajadery.
KONIEC OFFTOPU!
:evil:
Wracając do tematu ( :wink: ) wolę paczki romantyczne i raczej w takich TYLKO się widzę :D chociaż na takich profeslonalnych tancerkach (tz. szczupłe nogi :lol: ) wolę paczki klasyczne :twisted:
[size=7:7165ea227a]Bajaderko, uważam (jestem tego w 100% pewna), że przesadzasz :wink: tyle ode mnie :lol:i na tym możemy skończyć :wink: [/size:7165ea227a]
[size=7:7165ea227a]Bajaderko, uważam (jestem tego w 100% pewna), że przesadzasz :wink: tyle ode mnie :lol:i na tym możemy skończyć :wink: [/size:7165ea227a]
-
aankaa_baletnica=)