Klasyczna czy romantyczna?

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:d344a13b7b="sari"] Choć teraz dopuszcza się różne innowacje i można zobaczyć w paczce klasycznej dziewczyny niekoniecznie smukłe, to jednak mnie się to nie podoba.
[/quote:d344a13b7b]
Dzięki Sari :evil:
To mnie dobiłaś.
Ja nawet nie chcę kasety z występów oglądać!!!!!!!!!!!
Podeptam ją i wyrzuce.
To było totalne amatorstwo w moim wykonaniu i w dodatku niekoniecznie ładne dla oczu ponieważ byłam w paczce klasycznej,a w niej to ja wogóle wyjść nie powinnam.

Ps. Przepraszam drogich moderatorów za offtop i wszystkich innych na forum, ale nie mogłam się powstrzymać żeby teog nie napisać.
sari

Post autor: sari »

Bajaderko, czyś ty zwariowała???? Jeśli uważasz, że z twoimi nogami jest coś nie tak, to jesteś w wieeeelkim błędzie. Wyglądasz tak, jak wyglądać powinnaś i ślicznie tańczysz. Ślicznie!! Niejedna ci to powie!
Proszę cię, bo takim gadaniem to mnie dobijasz...

Proszę wybaczyć, że napisałam to w tym temacie (cd na pw;)), ale wszystkich tu należy uświadomić, że Bajaderka jest zbyt ostra w ocenianiu samej siebie.

Zresztą, ja miałam na myśli przede wszystkim balety już profesjonalne, nie coroczne występy szkółek, gdzie czasem cała grupa ubrana jest w krótkie paczki.

pozdr :)
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Bajadero, a możesz mi przesłać tę kastę? :D Chętnie Cię zobaczymy!! :))
Bajaderka

Na razie kasety nie ma.... będzie na początku roku.
Ale nie wyślę nikomu i proszę, aby nikt posiadający ją mnie nikomu nie pokazywał, bo dla mnie to jest porażka i tyle!
KONIEC I KROPKA.
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Bajaderko :( na pewno nie!!!
Bajaderka

Ja uprzejmie i spokojnie proszę o zakończenie dyskusji na mój temat. Wiem iż ją sama zaczęłam, ale nie chce żeby się dalej ciągnęła i żeby ktokolwiek mnie pocieszał.
Jeśli będę chciała, to wrzuce filmik do internetu. Jeśli nie, to trudno.
I tak nic nadzwyczajnego nie zobaczycie, prócz amatorskiego zatańczenia wariacji z Bajadery.

KONIEC OFFTOPU!
:evil:
Monia

Post autor: Monia »

Wracając do tematu ( :wink: ) wolę paczki romantyczne i raczej w takich TYLKO się widzę :D chociaż na takich profeslonalnych tancerkach (tz. szczupłe nogi :lol: ) wolę paczki klasyczne :twisted:
[size=7:7165ea227a]Bajaderko, uważam (jestem tego w 100% pewna), że przesadzasz :wink: tyle ode mnie :lol:i na tym możemy skończyć :wink: [/size:7165ea227a]
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Mnie się jedne i drugie paczki bardzo podobają. Siebie widze raczej tylko w romantycznej... chociaż w klasycznej też chcialabym kiedyś zatańczyc...
gonia

Post autor: gonia »

ja też uważam, ze oba rodzaje są cudne, przepiękne, baleczne, ale z moimi udami to tylko romantyczna...
sfra

Post autor: sfra »

Romantyczna tak delikatna, ze podkresla elevation tancerki (a la Fracci w "Giselle") ;-)
ODPOWIEDZ