Wydaje mi się ,że jednak NIEDZIELA jest pewniejszym dniem na spotkanie forumowiczów ( w soboty też sie pracuje ) .Jeżeli LADY.... zaproponowała Gdynie to czemu nie ,ale jednak proponuje w niedziele ( nie podaje którą....niedziele ) 8) oraz myślę ,ze najbardziej taki dobry punkt -to SKWER KOŚCIUSZKI przy końcu przy pomniku obok muzeum morskiego 8) ( tez mam dalego do Gdyni )ale wszystko można dogadac i jechać jednym" transportem"
A może spotkajmy się pod wejściem do centrum Gemini? To chyba bardziej oczywisty punkt zbiórki (no i będziesz miał gdzie zaparkować swoją Vitarę, Tanc... :wink:)
Mysle, ze to bardzo dobry pomysl i niedziela tez dobry dzien. Trzeba ustalic godzine i dokladna date, moja propozycja - moze wieczorem lub pod wieczor (bo wiem ze mlodsze osoby tez sie wybieraja ).
Ja się zgadzam z Tutkiem i proponuję w ogóle jakąś godzinę w miarę wczesną, typu 12, co by wieczorem mieć czas na rzeczy typu przygotowanie się na tydzień pracy 8)
:D dajmy taką uniwersalną godzinę miedzy 2 śniadaniem a wczesnym obiadkiem i to za dnia gdzie wszyscy widzą słoneczko na żywo bądź za chmurami .....niech to będzie najbliższa niedziela ( 8.10.2006 ) przed GEMINI , w Gdyni np: 12-30 - spotykamy się wszyscy forumowicze z Gdańska ,Sopotu ,Gdyni , i innych miast z poza Trójmiasta - a są tacy...!!! Co wy na to ( do Czajori z parkowaniem zawsze sobie poradze :D 8) i zawsze w bezpiecznym i widocznym miejscu ) 8) pozdro dla Dorotki :wink:
niestety - na mnie nie liczcie [a już tymbardziej w niedzielę], chociaż wybrałabym się z wieeeelką chęcią.
niemniej życzę miłego spotkania, i żeby ono przede wszystkim wypaliło... będę z wami duchem i myślami ;) [size=9:f108336adb]wznieście za mnie toast :mrgreen:[/size:f108336adb]
No ja też się niestety nie pojawię. Niedziela- zawsze jeżdzimy gdzieś za miasto z rodzicami, no i do kościoła... I ta 12:00 to taka dziwna godzina...
Ale życze miłej zabawy. :wink: