Spotkanie forumowiczów. Trójmiasto

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Ladybirt

Spotkanie forumowiczów. Trójmiasto

Post autor: Ladybirt »

Co powiecie na spotkanie we wtorek? Jakie są propozycje jeśli chodzi o miejsce?

P.S prosze moderatorów o przeniesienie tego tematu jeśli to niewłaściwa tablice- nie byłam pewna, w której napisać.

[color=blue:d106d69f7e]Myślę że tu jest dobrze. P.[/color:d106d69f7e]
.:tutu:.

Post autor: .:tutu:. »

Kurcze, akurat wyjezdzam do Chorwacji :? Nie ma szans... :(
Czajori

Post autor: Czajori »

Ja mam warsztaty i w grę wchodzi jedynie późny wieczór. Nieśmiało proponuję przełożyć spotaknie na początek lipca.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Nieśmiało ,mam propozycję ....Niech to będzie - SOBOTA - 1.07.2006 po południu około godziny ....jescze nie wiem ....ale po warsztatach i jest szansa na większe grono forumowiczów nie tylko tych z okolic Trójmiasta.... 8)
Czajori

Hi hi! Ale by było zabawnie, spotkanie forumowiczów przypadłoby w moje urodziny! :)

EDIT: mimo wszystko prosze o urządzenie spotkania PO 1 lipca.
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

tak czy siak ja jestem do uchwycenia popołudniami w operze gdzie będę pobierać nauki, a tymczasem pozdrawiam was już z Gdańska (a konkretniej z jakiegos schroniska młodzieżowego na istnym końcu świata :? )
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

Mnie nie bardzo pasuje 1.07 :/ to juz lepiej pod koniec lipca, albo w dniach najbliższych.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Spotkanie forumowiczów ma sens tylko i wyłącznie teraz czyli miedzy poniedziałkiem a sobotą czyli miedzy 26 .06 a 1.07 .2006 bo jestesmy tu na miejscu - forumowicze - a potem to odjazd w różne kierunki naszej pięknej Polski .... 8) no to jak w końcu ?
Joanna

Post autor: Joanna »

Poza tym, nawet jesli jednej czy dwom osobom nie bedzie pasowac, to jeszcze nie powod, aby odwolywac cale spotkanie, prawda?
Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale juz sie nie wtracam, bo mnie i tak nie bedzie ;)
Czajori

Joanno, ale weź pod uwagę, że forumowiczów z Trójmiasta jest może z sześciu - nieobecnośc trzech osób byłaby ukróceniem grupy o 50 % :wink:
Tanc, nie zgadzam się, że spotkanie ma sens tylko w czasie warsztatów. Jak widać, większość Forumowiczek nie bierze w nich udziału, a poza tym nie może w tym tygodniu się spotkać. A zresztą, po co ten pośpiech? :D
ODPOWIEDZ