Nieśmiało ,mam propozycję ....Niech to będzie - SOBOTA - 1.07.2006 po południu około godziny ....jescze nie wiem ....ale po warsztatach i jest szansa na większe grono forumowiczów nie tylko tych z okolic Trójmiasta.... 8)
tak czy siak ja jestem do uchwycenia popołudniami w operze gdzie będę pobierać nauki, a tymczasem pozdrawiam was już z Gdańska (a konkretniej z jakiegos schroniska młodzieżowego na istnym końcu świata :? )
Spotkanie forumowiczów ma sens tylko i wyłącznie teraz czyli miedzy poniedziałkiem a sobotą czyli miedzy 26 .06 a 1.07 .2006 bo jestesmy tu na miejscu - forumowicze - a potem to odjazd w różne kierunki naszej pięknej Polski .... 8) no to jak w końcu ?
Poza tym, nawet jesli jednej czy dwom osobom nie bedzie pasowac, to jeszcze nie powod, aby odwolywac cale spotkanie, prawda?
Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale juz sie nie wtracam, bo mnie i tak nie bedzie ;)
Joanno, ale weź pod uwagę, że forumowiczów z Trójmiasta jest może z sześciu - nieobecnośc trzech osób byłaby ukróceniem grupy o 50 % :wink:
Tanc, nie zgadzam się, że spotkanie ma sens tylko w czasie warsztatów. Jak widać, większość Forumowiczek nie bierze w nich udziału, a poza tym nie może w tym tygodniu się spotkać. A zresztą, po co ten pośpiech? :D