Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
sisi

Post autor: sisi »

jeeeeeeee :) w kategorii "modern" złoto i srebro zgarnęła... KRAKOWSKA AKADEMIA TAŃCA!!
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

tak no więc:
grupowy modern - brąz
grupowy klasyka - złoto
.:Swanilda:. (solo klasyka) - złoto
Roztańczona (solo klasyka) - srebro
Ja :D (solo modern) - srebro
...Safona... (solo modern) - brąz

Jeszcze w solo klasyka (młodsza kategoria) dostaliśmy całe podium, 2 dziewczyny i chłopak, ale te osoby są niezalogowane....

Ogólnie według mnie poziom (szczegulnie klasyki) był baaardzo słaby, w zasadzie oprócz naszych to nikt nie pokazał normalnego baletu!

EDIT: a i z tego co mi wiadomo, to dostają się pierwsze 2 miejsca z każdej kategorii.
Maron

Post autor: Maron »

gratulacje dla forumowiczek!! :D :D :D
.:Swanilda:.

Post autor: .:Swanilda:. »

Oczywiście drCoppelius pisał o Capitolu :P Chyba wszystkie jesteśmy mega zadowolone :wink: Tylko muszę powiedzieć,że było mi ciężko, bo mam kontuzję stopy (ach,ten kochany w-f...) :wink: Ale ogólnie było fajnie :D
..Safona..

Post autor: ..Safona.. »

Ja również mam kontuzje... ale kostki ale altacet zrobił swoje. Teraz oczywiście cieszę się z III miejsca ale ten ból ... nie do wytrzymania (moja kostka) I opina o moim tańcu "z dwóch ostatnich czści zrobiłaś KUPE& :(

Bardzo podobał me się chłopach z kategorii modern on był niesamowity te ruchy... Niewyobrażalne że człowiek jest zdolny do takich rzeczy.
Tańce znowu były bardzo różnego rodzaju(różne typy) wymieszane w jednej kategorii, ale inaczej już nie dało rady by ich podzielić ale. Było wiele tańców irlandzkich i step które także podobały mi się. :roll:
sisi

Post autor: sisi »

dr Coppeliusie - za to to "coś", jak mówisz, okazało się być dobre w czym innym. i nie nam tu oceniać - w każdej szkole dałoby się znaleźć plusy i minusy.

tak czy siak, gratulacje dla wszystkich, którzy zajęli miejsca na podium (i nie tylko!). z pewnością dobre noty wymagały od nich dużo poświęcenia. i to im się zwróci.
drCoppelius

[size=18:89df494acb][color=red:89df494acb][b:89df494acb]X[/b:89df494acb][/color:89df494acb][/size:89df494acb]
klara

Post autor: klara »

ojej, czyzby az tak tragicznie, poza Wrocławiem?
drCoppelius

szczerze mówiąc tak, oprócz stepu i tańca irlandzkiego jak już mówiłam!
..Safona..

Post autor: ..Safona.. »

X
ODPOWIEDZ